The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2498 / Slussen försvinner, och det kommer nå't annat i stället!

 

 

Frisören

Jag har ett förhållande till Slussen i Stockholm, ett ganska långvarit förhållande, för Slussen var en av mina första spännande lekplatser! Den första gången jag var där det va nå'n gång i mitten på 1940-talet! Utan vuxensällskap alltså! Min mamma va ensamstående och arbetade, så jag kunde leka nästan var jag ville utan att hon visste om det! :)  Å dagis och fritids, dom va inte uppfunna än!  Och slussportarna var såklart mycket spännande att klättra på! Nåja, inget är för evigt, och Chrichan, frisören, har nu flyttat, men slussportarna finns nog kvar på nå't sätt framöver!

 

En annan plats som jag är tillbaka på, men som kommer att finnas kvar ett tag till vad jag vet, det e träningslokalen på Kocksgatan 24! En lokal som jag har minnen ifrån, och som är spännande även femtio år senare! Fast nu fotar jag bara!

 

Och så e det snart dags för en morgonpromenad med Roffe! Om någon timme c:a! När Roffe vaknat! Det brukar bli en längre promenad på morgonen, och då tar jag ofta med en liten frukost åt Roffe! Och det är skönt att få gå i sina egna tankar, men ändå ha gott sällskap! Eller hur Roffe?  :)

Ha en bra dag ni med!
/Bengan

 

Inlagt 2014-11-07 07:36 | Läst 1649 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver