The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2821 / Gnesta-Planket fyller sex år i år! Tiden går fort! Och i dag Tårtan!

Och Gnesta-Planket e för kort helt enkelt! Jag hittar för många bra fotografer som jag skulle vilja bjuda in, men utställningsytan räcker inte för flera! Och nu är det fullt på Gnesta-Planket 2015! Med sexårsjubileum alltså! Bla så kommer några av våra svenska fotografiska ikoner att visa sina bilder! 

.

Det blir tre ikoner i år faktiskt, för Beata Bergström ringde mig och ville vara med i år igen, men med bilder från en annan tid, i en annan bildstil! Man bara bockar!

.

Här är det Poddradio!

Det går utmärkt att ta med hela familjen till Gnesta också, då det finns matställen, butiker, kafeér, bibliotek, Systembolag, glasskiosker inom väldigt kort gångavstånd! Som kortast e det nog tjugo meter!
.

Och som vanligt kommer det att vara en kameraloppis på framsidan av godsmagasinet! (Jag har nog någon Nikon eller Leica-glugg som jag måste bli bli av med!) Och inne i godsmagasinet, där finns det också grejer! Hela magasinet e fullt med möbler, porslin, lampor, böcker, mattor och småprylar, mao allt som e bra att ha! Bara där inne, kan man nog tillbringa någon timme!

.

Mao, man behöver inte bara titta på bilder i Gnesta den 25:e juli! (Det känns ibland som om det finns för mycket att göra på en så begränsad yta)

/Bengan

Ps. Glömde!
Kommunikationerna till Gnesta e bra! Det finns Pendeltåg, Regionaltåg och även bilväg till Gnesta! Stationen ligger c:a fyrtio meter från utställningen, och parkeringsplatser finns ganska nära utställningen,  c:a tio meter! Så lördagen den 25:e juli, mellan kl. 11.00 och 15.00, så finns det mycket att titta på och att göra i Gnesta, välkommen!

Inlagt 2015-05-20 08:48 | Läst 2660 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Fantastiskt att se hur detta kulturevenemang har utvecklats! Och i Gnesta av alla platser :-)