The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2821 / Gnesta-Planket fyller sex år i år! Tiden går fort! Och i dag Tårtan!

Och Gnesta-Planket e för kort helt enkelt! Jag hittar för många bra fotografer som jag skulle vilja bjuda in, men utställningsytan räcker inte för flera! Och nu är det fullt på Gnesta-Planket 2015! Med sexårsjubileum alltså! Bla så kommer några av våra svenska fotografiska ikoner att visa sina bilder! 

.

Det blir tre ikoner i år faktiskt, för Beata Bergström ringde mig och ville vara med i år igen, men med bilder från en annan tid, i en annan bildstil! Man bara bockar!

.

Här är det Poddradio!

Det går utmärkt att ta med hela familjen till Gnesta också, då det finns matställen, butiker, kafeér, bibliotek, Systembolag, glasskiosker inom väldigt kort gångavstånd! Som kortast e det nog tjugo meter!
.

Och som vanligt kommer det att vara en kameraloppis på framsidan av godsmagasinet! (Jag har nog någon Nikon eller Leica-glugg som jag måste bli bli av med!) Och inne i godsmagasinet, där finns det också grejer! Hela magasinet e fullt med möbler, porslin, lampor, böcker, mattor och småprylar, mao allt som e bra att ha! Bara där inne, kan man nog tillbringa någon timme!

.

Mao, man behöver inte bara titta på bilder i Gnesta den 25:e juli! (Det känns ibland som om det finns för mycket att göra på en så begränsad yta)

/Bengan

Ps. Glömde!
Kommunikationerna till Gnesta e bra! Det finns Pendeltåg, Regionaltåg och även bilväg till Gnesta! Stationen ligger c:a fyrtio meter från utställningen, och parkeringsplatser finns ganska nära utställningen,  c:a tio meter! Så lördagen den 25:e juli, mellan kl. 11.00 och 15.00, så finns det mycket att titta på och att göra i Gnesta, välkommen!

Inlagt 2015-05-20 08:48 | Läst 1832 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fantastiskt att se hur detta kulturevenemang har utvecklats! Och i Gnesta av alla platser :-)

Skriver om

Innehållskategorier

  • Intresse - Reportage / Situation
  • Intresse - Svart-vitt

    Arkiv