The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2837 / Jag va på boxningsgala i kväll! Som fotograf! Fotade både digitalt och analogt!

.

Hammarby Boxning anordnade i kväll en boxningsgala i Eriksdalshallen på Södermalm!

.

Den kallas för Bajen Rough House och är inte bara en boxningsgala, utan i samband med galan visas även Bajens andra olika idrottssektioner och supporterklubbar upp, som Hammarby Handboll, och Bajen fans med över 6000 medlemmar!

.

Jag va inbjuden som en av fotograferna!  Man bara bockar och tackar! De andra fotograferna hade litet större grejer än min X100 såklart!  Sist jag kollade boxning i Eriksdalshallen va 1965, så det va femtioårsjubileum för mig! Men allt va i stort sett sig likt! ;) Litet ringrostig va jag väl som boxningsfotograf, men nu har jag koll på läget, så nästa gång bör det bli bättre!

Å står man bara rätt, så kan man få en bra bild med liten utrustning!

.

Å här e jag!

Och nyss hemkommen, så har jag som synes framkallat några bilder, mer bilder kommer i en senare blogg! En intressant och spännande upplevelse va det, helt klart! Så livet e inte speciellt tråkigt som pensionär, tycker i alla fall jag!

De analoga bilderna kommer senare! Så brukar det ju vara! :)

Middagen blev se'n, vid 23.30-tiden!
 God natt!
/Bengan

.

Inlagt 2015-05-30 01:31 | Läst 5508 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Går ju utmärkt, även utan iPhone...;-) Ser Slas-postern i tredje bilden och kommer ihåg att han också var stammis på Kocksgatan 24 (Miles Davis lär ha varit där också en gång och fått så mycket smörj att han inte kunde spela trumpet dan därpå).

Det ska pågå en utställning av Slas´ egna bilder på SoFo Bageri på Folkungagatan 58 just nu. Har inte hunnit se den, vernissagen var igår, men den bör vara värd att se.

Bara ett tips, på vägen mot Tårtan t ex...
Svar från Benganbus 2015-05-30 11:39
Tack för tipset!
Bageriet skall besökas!!

Det här med iPhone, man måste ju pröva!
Annars får man ju gå där nyfiken och undra.. ;)
/B