The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2899 / Svartvitt via iPhone 4 S

.

Den här mobiltelefonkameran iPhone 4 S, som min fru lämnat över till mig, ger mig ingen ro! Den finns där hela tiden, antingen i handen eller i fickan, och är ofta för lätt att fota med! ;) För att försöka motverka den här lättheten så har jag ofta Leican hängande runt halsen superförberedd! Hyperfokal, filmen framdragen! Bara å trycka av liksom!
Men ändå så tar jag ofta upp iPhonen i stället!

.

Nu e den här porträttet kanske inte så tekniskt bra! Men det är en personlig minnesbild av Inez åtta månader! Bilden e tagen inne på ett kafé, det va väldigt skumt i hörnet där vi satt, och Inez rörde sig nästan hela tiden :) och så e det här en delförstoring! Men de är ändå tveksamt om jag klarat det här lika lätt med Leican!  Så jag tycker det blev en fin bild på Inez efter omständigheterna! :) 

/Bengan


Ps. I förra bloggen skrev jag att jag skulle skriva något om medvetandet!
Det kommer!
Ni som väntar på medvetandet alltså! ;)

Inlagt 2015-07-29 12:51 | Läst 4838 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Bilden känns lite softad målerisk och därför fantastiskt bra.
/ Bengt
Jag tycker om bilden. Annars är jag inte så road av bebisfotografi.
Som jag skrivit tidigare: Man kan inte bedöma bildernas kvalitet i en blogg. Inget fel med denna bild rent känslomässigt - men i en utställning eller för den delen "ett plank" - så håller den inte måttet. Så jag tycker inte att du ska överge den gamla Leican eller- för den delen - din Fuji digital-kamera. Fuji - kameran överglänser troligen alla andra alternativ utom mellanformatare.
PS: Hoppas Planket gick bra! DS.
Svar från Benganbus 2015-07-29 19:17
Planket gick mycket bra Staffan! Tack!
Vad gäller bilder, så kan man se saker på olika sätt!
Hört talar om Ikoner? ;)
En liten Ikon skulle nog inte hålla måttet för en utställning,
men det e inte det som den e till för!
Det kan finnas andra och inneboende saker i bilder!
Även i iPhonebilder!
/B
Fredrikpersson 2015-07-29 19:18
Nu blir jag lite undrande. Varför kan man inte bedöma en bilds kvalitet i en blogg? Att betrakta en bild på en bildskärm mäste vara det utan konkurrens vanligaste sättet att betrakta bilder.

F