The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2977 / Sammanfattning av en kameraloppis!

.

Innan anstormningen!

.

Mattia Marchi, kameraloppisgeneralen, håller här ett snabbsammanträde!

.

Som säljare e man ganska fast vid sitt säljbord och hinner inte att kolla på några intressanta prylar! Ingen längre stund i alla fall!
.Köptrender då!
Analoga kameror och objektiv går bra att sälja, vilka kameror och vilka objektiv som e mest intressanta det säger jag inte! ;) Men många ungdomar köpte analoga grejer! Några va från en fotoutbildning! En modern trend e ju också att använda "analoga" objektiv via adapters på en digitalkamera!

Men det finns även riktiga retronördar som jag också! Jag träffade tex en fotograf från Härnösand som visade upp sin Zeiss Biogon 1:2,8/3,5 cm T* som satt på en Kiev! Respekt för det! 

Och så finns det rutinerade köpare! ;)  Jag "råkade" ut för en sådan sista minuten innan stängningen! En medelålders man kommer fram till mitt bord, tror mannen va från Tyskland (Nu vet jag namnet på mannen, Wolfgang Kückbusch heter han och representerade en Tysk auktionsfirma) och han plockar samman två av mina kvarvarande saker och ställer dom tillsammans och pekar på dom och säger en summa i Euro! 
Kanske inte ett superpris från min synpunkt, men ändå hyffsat bra! Jag tänkte i några sekunder och svarade Ok!

Ser fram mot nästa Kameraloppis! :)

/Bengan

Ps. Å så fick jag en klapp på kinden när jag kom hem och berättade att jag inte köpt nå't! :)

Inlagt 2015-09-27 16:35 | Läst 4647 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Kul att råkas. Synd att jag inte hann snacka mer.
Svar från Benganbus 2015-09-27 18:28
Det samma Magnus,
vi får snacka vidare vid annat tillfälle!
/B

Ps. Hoppas jag kan få träffa din "Leicapolare" vid nå't tillfälle! Det vore kul!
En bra sammanfattning Bengt och jag sålda flera systemkameror Nikon och Canon till mycket trevliga fotoungdomar. Ett mycket välordnad Kameraloppis.
Lyckades du avstå från att köpa något själv?