The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3176 / LP Auktion nu på lördag! Å Tunbjörk!

Jag gick ofta på LP Auktioner förr, men se'n gjorde jag ett längre uppehåll, men nu e jag tillbaka! Varför de då? Därför det e kul och intressant på de här auktionerna, och jag har saknat dom! De e folk man känner som kommer dit, och så e det intressanta grejer! :) Den här gången e det en del av Tunbjörks utrustning som säljs! Många kända fotografers utrustningar har passerat LP! Tex Lennart Nilssons och Beata Bergströms svarta M Leicor! Men det e nog passerande M Leicor som jag har mest koll på! :)

Vad gäller Tunbjörk, så är det intressant att se vilken utrustning han använt, och att det e en hel del grejer! Trots så många olika grejer så har det blivit bra bilder! Så det kanske inte e utrustningen det beror på!? ;)

.

Anders kommer till LP! Tror han e sugen på en Speed Graphic! Vad jag tror jag hört!?  :)

.

Mattia kommer, och Micke borde komma! (Tycker nog Micke saknar en del grejer till sin Leica MP)

.

Å det finns en del intressanta gluggar också för oss som inte har råd med en digital M Leica men ändå kör Leicagluggar och liknande! Men jag säger inte vilken glugg jag spanar på i katalogen! Det vore dumt! :)

Så nu på lördag så åker jag in till LP!
Och tar även en fika i närheten!

/Bengan

Inlagt 2016-03-02 08:20 | Läst 1670 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver