The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3215 / Create stunning images faster!

Add the power of the Nik Collection by Google to your workflow today. 
Det låter ju bra, å gratis e det också, så jag började ladda ned det hela! Nu va det bara så att jag inte hade tillräckligt med utrymme på hårddisken! Man behövde inte så mycket utrymme på en dator från 2003 för att ladda ned saker! :)

Så jag försökte ändå göra en hyffsad kopia på en bild i mitt PS 7.0  Jag har visat den här bilden förr, men nu skruvade jag litet till på kontrastknappen, för det va nog så som den här mannen såg ut, tycker jag nu i alla fall nu!

.

Synpunkter? Kan bilden godtas i dag utan att jag använt Nik? Förstora gärna!

(Fuji X-E1 med Summicron 35! Mono direkt ur kameran vad jag minns)

/Bengan

Inlagt 2016-03-26 20:26 | Läst 1768 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Går det inte att välja o bara ladda ner den svartvita EFEX biten?, LO
Svar från Benganbus 2016-03-28 09:55
Har försökt, men hela paketet kommer med!
/B
Ett bra tillfälle att skaffa sig denna kvalitetsmjukvara helt gratis (??) och fick även jag beskedet att det fattades minne. Så det var bara att skyffla över lite `jox´ på en extern disk så gick det bra.

Har du ingen möjlighet att göra något liknande. Tror du behöver 2,5-3GB för att öppna programsviten och sedan kan du göra dig av med de du inte vill ha. Kanske bara behålla Silver Efex Pro 2

/Stephan
Vad jag förstår så funkar inte programmet för Windows 10. Fast att döma av den här bilden behövs det kanske inte.
Anders F. Eriksson 2016-03-27 01:54
Det fungerar bra i min Windows 10 ...
Ett fantastiskt fint porträtt! Jo, jag laddade också ner Nik.. och har testat på ett antal bilder. En bra plugin tycker jag. Men visst sjutton kan man klara sig utan! Ett porträtt som detta tål inte alltför "stark" bildbehandling.. då förlorar man något annat. /Anna
Svar från Benganbus 2016-03-28 09:56
Tycker din sammanfattning e bäst Anna! :)
Så jag går på den!
Tack! :)
/B
Klart godtagbar, Bengt. Man ser ju vad det föreställer! Och tillräckligt skarp är en också. Något annat hade varit oväntat ur en modern kamera.