The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3274 / Idag bilfoto med Zeiss Biogon på Fuji X-E1!

Det blev en biltur i det vackra vädret i dag! Bara på asfaltsvägar såklart! Ett delmål va rastplatsen vid Oxbro! Stadiga bänkar och stenbord vid den rastplatsen! Där tog vi några bilder på bilen, Gert fotade med Contax G2 och Sonnar 90 mm, jag fotade med Fuji X-E1 och Biogon ZM!

.

Här e det fotat med iPhone!
Se'n åkte vi vidare till Nyköping och upp på motorvägen för en mycket kort tur, tidsmässigt, fram till Gnesta-avfarten! Å de e bra säten i bilen, man sitter fast och åker inte omkring!

.

Här e Zeiss Biogon 2/35 ZM på Fuji XE1:an!

/Bengan

Inlagt 2016-10-30 19:18 | Läst 5057 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Ja, det var fint bilåkarväder idag. Kul att köra och åka sportbil men om jag tar fotografhatten på mig så måste jag säga att jag tycker att bilar är svåra att få intressanta på bild. Jag har försökt att plåta bilar men mina försök har mest resulterat i tråkiga bilder som inte lägger till något spännande utan bara föreställer en, ja,.. bil. Kanske skall man sikta in sig på detaljerna. Din andra bild blir lite rolig tack vare handskarna som är ett udda inslag.
Men en rolig och hyfsat snabb tur hade ni säkert :-)

F
Svar från Benganbus 2016-10-30 20:21
Å jag e inte så hemma på bilar alls!
De e i alla fall en Aston Martin, så mycket vet jag!
Å ägaren säger att den här färgen har bara en Aston i hela världen!
Vad skall man tro om det? ;)
/B
Fredrikpersson 2016-10-30 20:24
Kan det vara lite som en svart Leica M3 ? :-)
Fin tjänstebil absolut! LO
Inte heller jag kan så där väldigt mycket om bilar men den här kände jag genast igen som en Aston Martin. kan det vara en DB 6 eller nå´t? Vet att jag läste om en AM DB 6 eller 8 för sådär 30 år sen och att den då var en av få bilar som gjorde 0-100 och ner till 0 igen på under 10 s./ Björn T
Dubbelolle 2016-10-30 21:51
Det är väl samma som Austin? LO
Högklassig bil och högklassig kamera, men kameran är billigare :-) Och den ger högklassiga färger. Vad bilen ger som är högklassigt vet jag inte riktigt. Förmodligen vägegenskaper. För att ha en sådan bil måste man ha mycket lekkapital. Men visst är det kul att sådant finns!