The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3688 / Litet komedi e det trots allt! Eller kreativitet e såklart olika för olika människor! ;)


....il nostro trekking di sopravvivenza ho avuto in una selva oscura perduta
e vagò lontano da me il modo giusto!  Men är nu på spåret igen! Det totala Fuji-spåret! Kolla på bilden här ovan! Ut ur underjorden!

Läste för ett tag se'n om Picasso som kom i en diskussion med en man om en av sina teckningar/målningar! "Dina bilder är konstiga" sa mannen "och liknar inte alls det man ser i verkligheten!"  Han tog se'n upp ett litet fotografi ur sin plånbok och sa, "här är en bild på min fru och man ser ju också vad bilden föreställer!" Picasso svarade, "e det inte en väldigt liten fru du har?"

Å vad gäller kreativitet, så verkar många lägga ned mycken tid på vad andra gör, å även berätta hur andra skall göra, tycka eller inte göra! Även inom i vår fotografi! Å det här beteendet börjar ju såklart redan i skolan! Nu tänker jag på de här inofficiella elevtyckargrupperna i skolan! Som håller ordning på plugghästar å tjejer å så'nt redan då! ;)

Och det här tar man såklart med sig ut i vuxenlivet! Människor som intresserar sig mest för vad andra gör, eller inte gör, och försöker rätta till, i det här fallet, vissa fotografiska felaktigheter! ;)

Vad jag undrar över, och även tycker, visst borde det här beteendet vara ganska kontraproduktivt? Jag menar, att hålla på och försöka ordna upp andra människors göranden och felaktiga beteenden, det måste ju ta en massa tid från den egna kreativiteten! Jag menar, det finns ju inte hur många timmar som helst på ett dygn! ;)

Nu Carpe!

/Bengan


Inlagt 2017-03-31 08:02 | Läst 4082 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Så rätt så, alla får tycka och säga vad de vill...bara de tycker de rätta tankarna. Eller hur det nu var. ;)