The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3712 / Det fotografiska samtalet, och problem med Fuji-objektiv! ;) Å nästa Tårtan!

I går hade vi en fikaträff i Södertälje igen, och det va på loppisen! Loppisen e ett lugnt ställe, stort bord, bra och billigt kaffe och mycket att titta på! Å vi sitter som i ett bibliotek!

.

Bengt-Åke letar bilder att visa!
Och nästan allt avhandlades! Från bilder, fotografer och till aktuell politik! Och att Bengt-Åke och jag har problem med två av våra Fuji-objektiv! Det har varit diskussioner på nätet att dom objektiven inte e så skarpa! ;)

.

Men frånsett problemen med objektiven, så va det som vanligt kul, fnittrigt och mycket anarkistiskt!

Carpe liksom!
/Bengan

Ps. Å tänkte förvarna litet, nästa Tårtan alltså, i nästa vecka, den tänkte vi ha på torsdag i stället! Men bara denna gången, se'n e allt som vanligt igen, på onsdagar alltså! :)

Inlagt 2017-04-20 08:57 | Läst 547 ggr. | Permalink(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det var ju phult gjort, med tårtkastningen alltså....:-( Just nästa vecka hade jag fixat så jag kunde på onsdag, dock ej på torsdag... Får väl ta en tårta alldeles själv.

Och mitt Fuji 35/2 är skarpt i Leicaklass. Däremot är zoomen (18-55) lite mer löskokt fullt öppen. Men det är väl så med zoomar; hade glömt det under Leicatiden.
Svar från Benganbus   2017-04-20 15:14
Ber om ursäkt för finten vad gåller Tårtan! :( Men det va ett önskemål, som passade även mig själv, för en enda gång! Å zoomar e som en så'n där stadsbil med terrängdäck, funkar hyffsat både i sta'n och på landet! ;) Men skall det vara riktigt vasst, då gäller något helt annat, å gärna Tyskt! :)
/B
elgenper   2017-04-20 15:58
Hehe, jag tar det ju inte personligt; det lär bli fler Tårtor! Å det sämsta med zoomar, det är att man lätt får vanan att stå stilla och vrida in bildbegränsningen i stället för att ha en bildvinkel i ryggmärgen och placera sig så det blir rätt.
  • Intresse - Reportage / Situation
  • Intresse - Svart-vitt