The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3766 / Regnspanaren! Å han såg faktiskt flygplanet! ;)

Det såg ut som om regnet va nära,  så jag skulle gå och plockade in litet saker som låg på gräsmattan! "Jag hänger med dig ut", sa Roffe! (Temperaturen hade gått ned litet och solen hade gått i moln, så Roffe hade piggnat till nu) "Jag kan spana åt dig och säga till när regnet är nära så du inte blir blöt", säger Roffe!
Jag känner nog när regnet kommer, tänkte jag, å så har jag bara fem meter till under tak, men sa inget om det, utan jag sa, "vad bussigt av dig"!

.

"Jag känner doften av regn nu, fem minuter max ", säger Roffe!

.Stämde bra det där! Så vi gick in, och han fick två levergodis för regnspaningen! Kan ha varit planerat det där med att få godis, men det stämde ju med regnet, så jag tyckte han va värd godiset hur som helst!

/Bengan

Ps. Å ni ser såklart också flygplanet på första bilden! :)

Inlagt 2017-05-28 19:22 | Läst 2807 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Jag kommenterar inte ofta, snarare väldigt sällan. Men Du är den ende bloggare som förtjänar namnet Bloggare. Det du berättar kommer från ditt vardagsliv, vad du gör och vad som händer när du gör det. Då bloggar man på riktigt enl min uppfattning, Dina bilder förgyller din blogg otroligt bra . Roffe är en otrolig tillgång i ditt bloggande. My Regards.
/Thomas K
Svar från Benganbus 2017-05-29 23:16
Svårt att svara på en sådan här kommentar...
Hur som helst, tack! :)
Mvh Bengan

Ps. Roffe sover, men jag berättar det här för honom i morgon! :)