The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3784 / Man kan inte skylla på nå'n annan, så det e bara å bita ihop! :)

Bild 1. Den 3 juni 2003..

Å så farligt e det nog inte på en skala, men det kan bli litet rörigt inför varje Gnesta-Plank! Sista månaden i alla fall!  Men, det e i alla fall spännande att försöka få ihop ett gäng intressanta fotografer varje år i Gnesta! Mitt i semestertider! Semestertid för fotograferna menar jag! För övrigt vad gäller semestrar, så e det perfekt sista lördagen i juli i Gnesta, befolkningen fördubblas under den här sommarmånaden och så har man fått lön och skall in till Gnesta C och handla! Och man tittar då såklart även på bilder! Å det kommer folk ända från Stockholm för det här, å det e kul!
Och snart e det klart vilka som deltager! Å det är en mycket intressant i år igen! :)
Info om vilka det är, kommer senare!

Å så e det en del pyssel som hör till, fixa affischer, text på infartsskyltar, beställa texter på det här innan "textfabriken" går på semester! Kontakta tidningar, hålla koll varje dag så ingen annan bildkonstnär målar på vår utställningsyta, (de e förresten redan gjort, så jag har kontaktat kommunen för övermålning) lägga ut info på olika lokala sociala media, försöka förklara att det tyvärr bara finnas c:a 22 platser då någon ringer och vill vara med på planket! (Önskar jag haft ett större plank, och funderade på det tidigare, men då behövdes tillstånd av polisen, och det kostade, tillståndet kostade alltså)

Men det finns ju ett öppet plank också! :)

Å nu håller jag på att skriva några egna skyltar, kollar i garaget efter käppar för att sätta skyltarna på! Å se'n till Färghuset för att prata litet om det utställningspraktiska!

Men obs, det här e helt självpåtaget! Och jag tror jag kör ett år till!
Men se'n e det semester på riktigt! :)

Annars rätt lugnt! Skall ut med Roffe snart! :)

/Bengan

Ps.  Om jag inte räknat helt fel så e det åttonde Gnesta-Planket i rad!Inlagt 2017-06-14 08:29 | Läst 1323 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?