The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3859 / Vädret och Gnesta-Planket! Och Leica!Gnesta-Planket har nå't som få utomhusfotoutställningar har, tak över de utställda bilderna! Nu räcker taket bara till för c:a 22 fotografer, men det e ju ungefär antalet inbjudna, å då funkar det ju!

Men det e alltid tråkigt om det skulle regna! Men det finns flera fik och matställen mycket nära utställningen, det rör sig om max femtio meters gångväg till flera, och dom e också under tak! :)

Och, det finns några platser kvar på loppisen! Så vill ni sälja några Leicor eller Fuji X-kameror till bra priser, passa på nu på lördag!

Annars så tror jag att jag har koll på leget! Å sent fredag kväll går jag sista rundan vid utställningsområdet! Med vakthund!! ;)

Så väl mött i Gnesta på lördag!
/Bengan

Ps. Å ni som visar bilder i Gnesta på lördag,
dela gärna den här information med släkt och alla vänner! :)

Inlagt 2017-07-26 16:59 | Läst 4013 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ett utställningskoncep som jag gillar.
- hawk
å vädret ska bli bra,inte för mycket sol,ev regn till kvällen :)
2017-08-02 13:24   Jenny
Hej!

Om jag är intresserad av att ha med mina fotografier på Gnesta-planket nästa år, hur fungerar det? Behövs några specifika kriterier? Jag har dessvärre brist på dem - jag är amatör, självlärd och fotar endast som hobby. Tänkte bara höra mig för i all fall :)

Vänliga Hälsningar,
Jenny