The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3861 / Varför Gnesta-Planket? Bilder kan man ju se på internet så det räcker!Håller med om bilder på internet, och mycket är det! Men ofta kan det bli litet opersonligt och vad gäller kommentarer, som ett slags ping-pong! "Jag gillar dig, om du gillar mig!"  ;)

Möten i verkligheten ger mer saker, och ofta djupare diskussioner! Möten kan också generera bildsamarbeten, ge bildidéer och kanske även tips till en kommande utställning!
Så att vara på plats där det är mycket fotofolk, och kanske även visa upp sina bilder på en vägg, även om man inte är inbjuden, är inte alls så dumt och ofta mycket trevligt!

/Bengan

.

Inlagt 2017-07-28 11:00 | Läst 3163 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Trafikverket tänker ägna sig åt underhållsverksamhet längs den gamla stambanan som pendeltågen går på (bl a) imorgon. SL erbjuder därför en extra spännande resa med ersättningsbuss en del av sträckan för den som tänkt åka pendeltåg, så den som tänker göra det bör undersöka saken närmare.

SJ kör via Grödingebanan så dessa tåg påverkas inte, men kan förstås påverkas av andra än så länge okända händelser. ;)
Svar från Benganbus 2017-07-28 12:33
Tack för info!
/B
Slutprodukten av fotografering är en utskriven bild! Det sistnämnda är ju ett hantverk i sig, som de flesta idag hoppar över. Tyvärr. Det är här som den verkliga kvaliteten avslöjas; virtuella bilder ser ju bra ut hur tekniskt svaga de än är ...

Dessutom är den sociala biten kring en utställning värd sin vikt i guld, med riktiga möten.
- hawk
en bild går att hålla i ! ;)
Pappersbilder, dvs bilder irl, behöver inte motiveras, det är alltid bättre än på nätet. Samtidigt gillar jag både bilderna och kontakten på nätet, det blir en helt annan kontinuitet, trots pingpongandet.
Skulle vara roligt att vara med i Gnesta ett år, vi får väl se framöver. Jag är bara 30 minuter från Säterdalen när jag är häruppe Korsheden så det blir enklare. Men som sagt, ombyte förnöjer! Hälsningar och lycka till!/ Björn T
Svar från Benganbus 2017-07-28 17:31
Allt har sina fördelar, utan hjälp av nätet med Fejan, e-post och Fotosidan hade jag med det här "enmansföretaget" haft det svårt!
Men jag tror det e viktigt att inte fastna på nätet, och tro att man blir upptäckt via nätet! ;) I foto som i allt annat behövs kontakter, och de får man oftast vid en fika eller liknande! Men boka fikatid, det gör man utmärkt via nätet! ;)
/Bengan

Ps. Å skulle du få för dig att slänga dig i bilen i morgon för att vara i Gnesta runt 11-tiden, så finns det en plats på Gnesta-Planket! :) Folk har gjort så förr! Från Karlstad mfl städer! :)
Bra jobbat alla utställare med genomgående hög kvalité.
Ett speciell hurrarop tiil Bengt Björkbom som fixat ihop denna årliga begivenhet.
Vi ses 2018

Bengt-Åke Stenberg