The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3862 / En automatkamera, en manuell och en del skogsåkerbruk!

Jag har ofta två kameror igång! Min X100 som automatkamera, å det e inte så mycket att prata om, den sköter sig själv vad gäller inställningar! Med X-E1:an e det manuella inställningar å då blir det som min analoga M Leica! Jag ställer själv in tid, bländare och avstånd! Känsligheten e ofta 800 ISO. Exponeringen ser jag i sökaren! E bilden för mörk i sökaren, så skruvar jag bara på bländare eller tid tills bilden ser bra ut och trycker av! De e klart att det här tar ju några sekunder extra att fota så här!
.För övrigt så va vi på Sörmlandsleden i går, och på några ställen så gick vi över några "skogsåkrar"! Det e väl så här det blir när man skördar skogen med skogsskördemaskinern!

.

Nåja, det finns en del oskördat kvar, än så länge i alla fall! ;)

Så vare med det!
/Bengan

Inlagt 2017-09-11 07:59 | Läst 699 ggr. | Permalink(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej Bengt.
Jeg har altid flere kameraer i gang på en gang ! Det må jeg hellere skrive et blogindlæg om lidt senere.
Det ser lidt voldsomt og brutalt ud med den skovfældning. Det sidste billede ser meget bedre ud og er også meget velkomponeret - gillas mycket.
Mvh. Erik.
Svar från Benganbus   2017-09-11 21:07
Jag gillar ju kameraprylar, men försöker ha karaktär och i alla fall fotografera med en kamera i taget! ;) Men ombyte förnöjer!
De här stora maskinerna som man använder i skogsbruket ger stora sår i marken speciellt där marken e fuktig! Men vi har en del mycket fina vandringsvägar/leder runt Gnesta som fortfarande är orörda, som på sista bilden! :)
Mvh Bengan
  • Intresse - Reportage / Situation
  • Intresse - Svart-vitt