The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3938 / Early morning selfie vid morgontidningsläsningen! Och så Tårtan på onsdag!
Tiden går fort, eller långsamt, det beror liksom på! De va ju inte så länge se'n man va ung, så där gick tiden fort till hit alltså, å andra sidan de här dagarna just nu i mörker och kyla innan våren, dom går väldigt långsamt!

Så de nog bra att försöka hitta på nå't att fördriva tiden med så man inte går å tänker på tiden hela tiden! Men tiden verkar ju gå långsammare när man gör nå't tråkigt! För när man har kul så går tiden fort! Så vad gäller det existensiella, det gäller nog att inte ha för mycket kul om man skall leva länge!
Lagom e nog bäst! Lagom e också bra på webben, så man inte sticker ut för mycket, och får bloggtroll på sig! Gäller speciellt för kvinnor! ;)

Å andra sidan, man hittade ju en liten anomali vad gäller Einstein och relativitetsteorin då Pioner gav sig iväg ut ur solsystemet, så varför inte en anomali vad gäller tiden och rummet! Skall kolla litet mer i relativitetsekvationerna om tråkighet kanske kan ha nå't att göra med tidsinbromsning! :)

.Vad gäller läsning i morse efter DN, så hittade jag litet läsning om Rosenlundare i en äldre FOTO! De va kanske Rosenlunderiet man skulle ha satsat på! För det verkar vara där som pengarna finns!

.Jag e med i ett lokalradioprogram, å min fru brukar fråga, vad handlade det om i dag då? Här en bild från förra utsändningen!

.Under Roffes och mina promenader så träffar vi andra hundar! Här är Zita!  Zitas husse heter Affe, och Affe e gammal hojåkare, har tävlat på hoj också! Och Affe vet vem Affe med Tobbe är! Även Ronny vet vem Affe med Zita är! Hundvärlden e bra liten!

.Å så det här med digitalkameror! Även om min kamera e gammal så går den att fota med nästan överallt! Ni såg selfien va! Å det här e taget på kvällspromenaden med Roffe! :) Respekt gamla X100!

Å nu en ny dag med nya utmaningar!
(Det har varit minusgrader i natt)
/Bengan

Inlagt 2017-11-13 07:50 | Läst 1374 ggr. | Permalink
Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.
(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Det verkar gå vilt till på lokalradion ,ser ut som han ropar på hjälp ;)..
Å när det gäller hundpromenad så är det strax dags för min dagliga dito...
fast Sunny är inte speciellt förtjust i andra hundar om dpm kommer för nära.
Nyfiken på håll passar bäst har hon sagt.
Mv/Gunte..
Svar från Benganbus   2017-11-13 13:43
De va ordningsmannen, ansvarig utgivare, hans händer syns, som skulle visa en av oss att sitta närmare mkirofonen! :)
Roffe e likadan vad gäller hanhundar! Men mot tikar och valpar så e han trevlig och mycket tillåtande! :)
Dags för en vända här i Gnesta också!
God tur!
/B
Affe var instruktör när jag gick förarkursen i road racing :). Vi har många gemensamma bekanta eftersom Ekens MC som var min klubb har en massa RR förare som medlemmar.
/Affe

Skriver om

  • Jupiter-3
    • Intresse - Reportage / Situation
    • Intresse - Svart-vitt

    Arkiv