The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3967 / Bilddiskussioner på ett fik! Och Henrik Schyffert på Tv i kväll, så håll i er i Tv-soffan!

I går va det fotofikaträff på Tratten i Södertälje! Uppvärmningen bestod av tekniksnack, innan det animerade samtalet om bilder och komposition satte igång! Och hade den här diskussionen varit på internet, så hade diskussionen spårat ur efter några minuter, med dödshot och liknande! ;)

Nu är ett samtal över ett fikabord något helt annat och ofta mer civiliserat! Man ser varandra, man kan ställa en följdfråga om man inte fattar första gången, och så får man ofta nya ideér och tankeingångar av dom man talar med! Saker som man inte tänkt på tidigare! Ett mycket smart, effektivt och ofta mycket trevligt sätt att vidareutbilda sig i kompositionskonst bla! Det blir ofta även en utbildning i diskussionskonst!

Så ibland undrar jag varför inte fler gör så här? Lämnar internet och träffas mera i verkligheten! Jobbar mera smart och effektivt alltså, i stället för hårt, misstänksamt och instängd på rummet!

För övrigt så verkar min X100 funka utmärkt! Tyvärr! Så inte så mycket hjälp har jag av Fuji för en nyinvestering!  Skulle det inte kunna dyka upp nå'n liten bugg i kameran! Å har inte Fuji lärt av andra företag? Tex de här glödlampstillverkarna som träffades på 1930-talet och bestämde en lagom livslängd på glödlampor! Det kallar jag för innovatörer! ;)

För övrigt kommer det ett eldfängt Tv-program i kväll! ;) Jag anar vad som kommer i e-postlådan hos de inblandade! För som Henrik Schyffert säger på en fråga, "Köttätande ingår i bilden av att vara man. Det är manlig mat som signalerar styrka. Männen grillar och vi måste ha kött och protein för att kunna röra på oss och träna" :)

Programmet finns redan på Play!


Snart skall jag ut med Roffe i duggregnet!
Kort va den snöglädjen!

/Bengan

Inlagt 2017-12-07 10:04 | Läst 654 ggr. | Permalink
Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.
(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Har du nu kopplat på det där rödfiltret igen, han e blek i fejan grabben! LO

Skriver om

  • Jupiter-3
    • Intresse - Reportage / Situation
    • Intresse - Svart-vitt

    Arkiv