The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3969 / Vad funderar hundar på! ;)




Så jag frågade Roffe vad han tänkte på när jag skulle ta en bild på honom nere vid badet i dag! Roffe svarade, "jag står och funderar på när du skall bli klar med fotograferandet så jag kan få gå vidare på ett intressant doftspår!"  Ok, förlåt och ursäkta sa jag, tog snabbt bilden och släppte ned Roffe så han kunde fortsätta spåra!

Å i dag va det litet blåsig, men vi va i alla fall ute i nästan två timmar! Å det e en del backar här där vi går! Pulsbackar! Jag hade toppluva, Roffe va barhuvad!

/Bengan

Ps. Roffe å jag tittade på ett hundprogram på Tv nyligen, de va om feta hundar! Vill inte säga vad Roffe hade för kommentar, men han e snabb i munnen på flera sätt den här lilla gårdshunden! ;)

Inlagt 2017-12-08 13:44 | Läst 1324 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Han e en hårding Roffe! Utan luva....;) Jyckarna i stan kör mä full mundering har jag sett.trevlig helg till er!
Underbar hund du har. // Jörgen
Verkar vara en smart och förståndig hund, den där Roffe.
Klia honom bakom örat från mig.
Roffe är klok och en van bloggare så han svarade direkt på samma sätt som de tankar jag försökte framföra till Jörgen i en tidigare blogg. Hundar ser en doftbild och det är den som är viktigast för stunden. Hundar lever också i nuet och kan på sin höjd hejda sej om husse/matte absolut vill (eller för en belöning).
Hälsningar Lena
Svar från Benganbus 2017-12-08 19:14
Det här med att försöka hejda Roffe e en sanning med modifikation! ;) Roffe har en slags jaktinstinkt i sig! När han uppfattar nå't, typ sork, hare eller rådjur, då e han icke kontaktbar! De e samma när han ser en katt! Så han e iväg innan jag hinner reagera! Så när jag går med Roffe på kvällarna så har jag kopplet lindat två varv runt handleden! För e det nå't, så händer det blixtsnabbt! :) Men e det inga störande moment, så e han hur lugn och gullig som helst! :)
/B