The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4004 / Självklart är det mer yta än innehåll som säljer!


Grafi....

Om man nu skall prata litet om vår amatörfotografi alltså! Fotoföretagen lever ju på att tala om hur vi skall göra bildytan bättre? För det e lättare att tala om ytan än fotografi på djupet! Och ytan är fler pixlar och en ännu bättre optik och sedan ett bildbehandlingsprogram för att göra bilderna ännu bättre på slutet! Och konstigt vore det väl annars, för ett företag skulle inte överleva speciellt länge om man försökte sälja in hur man tar bättre personliga bilder, eller hur man tar mer unika bilder, eller hur man gör ett litet undersökande reportage! Med den utrustning man har! :)

Å mera amatörfotografi! På sociala medier! Och fotografisk utveckling! På sociala medier där vi ofta jagar många gillanden!

Men jag tror att man skall inte blanda ihop ärliga bildbetyg med Gillanden i sociala medier! För det är ofta ett givande och tagande på sociala medier! Gillar du mej så gillar jag dig, oberoende om bilden e bra eller inte!  Man är social tillbaka, gillar tillbaka alltså! Å det e kanske meningen med livet! Att bli gillad! ;)

Men sannolikheten för att lockas till en spännande och avvikande och litet udda amatörfotografi, om man nu skulle vara ute efter det,  är nog inte speciellt stor bland alla  gillanden! ;)

Men för att nu avrunda det hela, Roffe har vaknat, nog för nu! ;)

/Bengan

Inlagt 2018-01-03 09:32 | Läst 1032 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ja, företagen pressar ständigt på med allt man måste ha för att fotografera bättre. Det blir lite tjatigt efter några år.
På samma sätt kan bloggar med återkommande budskap bli lite ointressanta. Det är roligare att få en inblick t.ex. i andras vardag, både hundars och människors :)

Ha det gott! /Thomas