The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4015 / Morgonläsning, å det bara for iväg liksom!

Fuji X100-bild!

Efter att ha skumläst dagens pappers-DN så gick jag in i nästa i läsrundefas, litet mer på djupet liksom! Läste bla att Trump skulle på läkarbesök! De va väl på tiden! Kollade även vädret i världen! Hade tidigare sett att det va varmt nere på Eldslandet ;) så jag blev nyfiken på om det va normalt, och försökte kolla det litet mer via mobilen! Men de va som å titta på vädret genom ett nyckelhål!

Så jag gick över till den stora kommunikations-Turingmaskinen XP! Hittade årstemperaturerna i Puerto Williams (Port Williams) Temperaturen va nog aningen litet ovanlig, men det kan väl vara skönt med litet värme så här års! Och hittade även annat intressant, som tex några seglare från Sverige som seglade runt i Port Williamsskärgården med S/Y Lindisfarne! (Elementärt vad Lindisfarne är känt för) Och läste deras loggbok för några dagsresor! Och tiden gick!

Så en sammanfattning är, se upp för stora bildskärmar, det kan fara i väg och ta en massa tid liksom! Så håll er till titthålsinformationen i mobiltelefonerna, om ni vill få tid över till annat viktigt!

Ny dag å nya utmaningar! Och varför inte pröva å vara litet okonformistisk? :)
Det e ofta då de bra tankarna kommer, å även de bra och ovanliga bilderna!
Även om ni kanske blir mobbad, eller inte får några kommentarer!
Einstein fick heller inga kommentarer i början! ;)

/Bengan

Ps. Å som hon matematikern sa, det e bättre att tänka fel, än att inte tänka alls!  :)
Eller översatt till dagens språkbruk, det är bättre att fota litet udda eller ovanligt, än att bara flyta med i Gilla-strömmen! För där flyter så många likadana redan, så du märks bara ett ögonblick,  se'n e du glömd! :)

Inlagt 2018-01-10 08:58 | Läst 1514 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det där är en bild som växer! Stark!
Svar från Benganbus 2018-01-10 12:56
Tack för det Ragnar!
/B
Trodde först att du klippt ihop som tidningarna så ofta gör nuförtiden där nyheter presenteras på webben. Med cirkelformad eller rak klippning.

Men detta är en riktig bild! Bra tycker jag!

(Jobspost: Folkbladet kunde inte hantera din bild på självkörande bil. Jag hade levererat i tiff-format och det vart väl för mycket i brådskan. Så dom satte in en annan, tyvärr.)
Svar från Benganbus 2018-01-10 12:59
De e den fantastiska, lågpixlade första-modellen av X100 som fixar till sådana här bilder! :)
/B

Ps. Inga problem med att inte bilden kom med i tidningen, utan det va bara kul att du hörde av dig!