The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4017 / Skolförslag, mindre Porrämnen i skolan! Å så e arbetarpartierna hackade såklart!
Alltså, börjar med ett förslag till den Svenska skolan! För jag läste ju i DN hur unga killar i skolor porrsurfar via mobilen både på lektioner och på raster! Och visar porren för varandra! Och sån't tar tid från andra ämnen! Nu har jag effektivitetsfunderat på det här, så mitt förslag till Skolverket e att man skall satsa mera på ämnen typ matte, fysik och geografi! Å kan man få skola och föräldrar överens, då borde man kunna stryka porrämnet helt från kursplanen!
Tror det kan vara en tillgång för nästa Pisaundersökning! Ett tips alltså!

Å så den nya pensionsreformen! Vår nya arbetsreform!
Förr i världen så kämpade arbetarpartierna för att arbetarklassen skull få längre semester och rimliga arbetstider och en bra pension! ATP typ! Nu vill de här partierna (partierna har faktiskt samma namn som de gamla, typ arbetarpartiet) att arbetarna skall jobba längre upp i åren!

Jag har tänkt på det här ganska mycket, och efter ett tag så kom jag på det! Dagens arbetarpartier är såklart hackade! Hackade av högerkrafter! Så himla enkelt e det om man tänker efter! Att ingen annan har fattat det här!

Å det här gäller såklart också pensionssparandet! Högerkrafterna har hackat in sig här också! Dom sitter i Panama och hackar in sig i våra pensionssystem och kallar det för ett Paradis, som han Scania-Östlund! (Kan väl hålla med om att hade jag lika mycket pension som han har, visst vore det ett Paradis)

Annars inte så mycket nytt i Gnesta! Man håller fortfarande på att testa tåg och Pendeltågstrafiken, tror det va en dag i förra veckan som allt flöt utan förseningar eller strömavbrott! Så det ser lovande ut! Å man testar också ett nytt sjukhus inne i Stockholm! Man har gett personalen visselpipor! (Det hade dom på Pendeltågen för flera år sedan, men nu e det mera elektronik på tågen)

Å så är årets skörd av ölen Imperial Black Stout på ingång! Imperial Stout e en mycket mörk öl som gjordes för Tsarens hov och för det engelska samväldet! Indien typ! Ölen e mörk, rostad och stark, 10 % stark för att den skulle klara de långa transporterna! Nu finns ölen årgång 2017 snart i Gnesta!

Nog för idag!
/Bengan

Inlagt 2018-01-12 08:56 | Läst 622 ggr. | Permalink
Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.
(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Var mer oskyldigt förr då en och annan Piff,Raff och fibban cirkulerade bland grabbsen på
kristendomslektionen.
En Stout är aldrig fel.
Mv/Gunte..
Bengan   2018-01-12 14:10
De nya tider nu! Vi hade svimmat om vi sett då vad ungdomarna ser nu! Den här ölen e årets händelse vad gäller öl! /B
Bra inlägg Bengan, trianguleringen mott "mitten" samtidigt som mitten halkat iväg en hel del mot var den befann sig tidigare har gjort att allt är olika nyanser av blått idag, dessutom är ju det blåa på väg mot brunt!? Det finns också en oro att stöta sig med någon, speciellt de som vill ha nya Marbodalkök vart tredje år tror jag. :)
Ha en fin helg nu!
/Affe
2018-01-13 15:59   Leif liard
Vilket nummer har ölen på systemet

Skriver om

  • Jupiter-3
    • Intresse - Reportage / Situation
    • Intresse - Svart-vitt

    Arkiv