The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4023 / Vandra i Schweiz! Å Tårtan i dag!Håller på att städa/ordna i bildarkivet! Hittar bilder från en vandring i Schweiz för några år sedan! Sammanfattning, otroliga vyer, men en ganska jobbig vandring! Vi gick ofta på en nivå, men skulle vi högre upp, eller ned, så va det som att gå i en brant trappa innan man kunde vika in på nästa nivå!

.

Och att gå som i en slags trappa nedåt, kan vara knepigt! Kedjan här till vänster är ingen prydnadskedja! (Å trappan va svårt att gå nedför, det fanns knappt plats för hälarna)
.Men ned måste man för att gå över en flod tex,  se'n va det bara att ta en "trappa" upp igen till nästa nivå!

.Men man kunde även ta små välstädade tåg mellan näraliggande orter! Ett tåg som gick över bråddjupa stup! Och hade kaffe, bullar och smörgåsar ombord! Tåg som gick i tid!  https://www.svd.se/schweiz--ett-litet-tagparadis

.Och vandringsleden gick ibland över gårdsplaner, det kändes mycket privat att gå så här mellan husen, men så här är det på vissa ställen! Ni ser den röda ledmarkeringen till vänster!

Nog för nu! Och det här va innan Fuji X100! Här va det Canon G9!
/Bengan

Inlagt 2018-01-17 09:04 | Läst 561 ggr. | Permalink(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Oj!

Kul och bra med naturbilder

Bengt-Åke
Svar från Benganbus   2018-01-17 22:25
Turingmaskinen verkar ha hackat hos FS! Å ingen redigeraknapp kom med, då kan jag inte radera heller! :)
/B
Härligt att se. Jag var med sonen på fotouppdrag i Schweiz i somras och tog reklambilder för den mest berömda tågsträckan upp i alperna och en högt belägen restaurang. Tyvärr fick vi bara tillfälle att vandra en kort sträcka, men dina bilder ger verkligen mersmak.

Skriver om

  • Intresse - Reportage / Situation
  • Intresse - Svart-vitt

Arkiv