The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4024 / Dagens första kollar!



Den första kollen gör jag genom ytterdörren, allt väl, inget speciellt snöande under natten som stör inhämtningen av DN! (Spåren i snön e från Roffe, han tog en snabbpink då jag fotade)

.



Andra kollen blir i DN! Har väl försökt att kolla DN via iPhone, Paddan och Lappen osv, dom ligger där på bordet, men det blir som att kika på nå't genom ett nyckelhål, jag får ingen riktig koll på vad som egentligen händer! Undrar om iPhoneanvändare får koll, även om dom påstår det!

.



Å så tredje kollen, Fuji X100! Jag möts ju ständigt av glada tillrop om att förnya mig, så jag blir osäker på om min gamla X100 fortfarande räcker! ;) Så jag tog en testbild igen! Funkar bra tycker jag, så jag fotar vidare med X100, dagen ut i alla fall! :)

Den enda större förnyelsen som kan vara nära förestående, det e en klippning! Min fru tycker att jag behöver förnya mig litet! :(

Klart slut från Gnesta just nu! Djupläsning av DN väntar med påtår! Men jag måste värma på kaffet, fick som vanligt ett telefonsamtal i arla morgonstunden, och då kallnade kaffet! :)
/Bengan

Ps. Roffe sover nu igen!

Inlagt 2018-01-18 08:12 | Läst 1402 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
X100'ans vara eller icke-vara har blivit en cliffhanger där vi alla varje dag väntar med spänning om det har skett eller inte

men den duger nog
Har Veyron i ottan ringt igen... ;)
Håller med dig om DN! I Kiruna får vi den inte på söndagar så jag har bara den e-DN. Inte alls samma känsla. Nyckelhål var ordet.