The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4145 / Varför åka till Gotland så ofta?

Helgumannen..

Nu e ju allt relativt, det finns säkert fler som åker oftare till Gotland än vi gör! Men ändå! Vi brukar åka till Gotland en gång på våren och en gång på hösten, och någon gång, efter en del diskussioner, till Medeltidsveckan! Suck! ;)

Medeltidsveckan e litet speciell, min fru och en kompis har då medeltida kläder på sig! Snygga fotsida klänningar! Å det går väl an, men vi killar måste hålla oss någorlunda nyktra så ingen rövar bort de här två snyggingarna som vi har sällskap med! Man kan inte slappna av då liksom! ;)

.

Men Gotland e finast på vår och höst tycker vi! Då kan man slappna av på riktigt! Ingen trängsel å så kan man ha vardagsklädsel! Å man kan vandra vid havet tex! Man har stora öppna långa havslandskap för sig själv! Så nu inväntar vi bara hösten! ;)

/Bengan

Inlagt 2018-04-20 08:20 | Läst 2091 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
En sådan snygg bild på Helgumannen fiskeläge.
Det är något visst med naturen på Gotland ! Så kargt och vackert. Och de sämsta veckorna på ön är Stockholmsveckan och Almedalsveckan. Tycker jag.

Hälsar
Eva
Jättefin första bild! Andrabilden väcker minnen!

Varför Gotland? Gotland är Landet Annorlunda. En fornnordisk och europeisk ö där själva berggrunden är annorlunda liksom naturen och kulturen. Havet, stranden, ljuset och så gutarna..........!

Polemik mot Eva: Almedalsveckan har i o f s växt för mycket men är fortfarande en av årets höjdpunkter för mig. Att se och höra de folkvalda i r l och att få möjlighet att träffa sakkunniga från helt olika fält. Jag som vill kolla på grön energi och elbilar har fullt sjå! Och den som vill kan gå på Nikodemussamtal i domkyrkan där man slipper debatt och får höra samtal.

Stockholmsveckan har jag noll koll på.
Vackre, vackre Gotland...! (suck av längtan...!)... Fin vinkel på Helgumannen och fantastiskt fotovackert väder! :) /Tommy.