The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4218 / Idag blev det en social runda nere på byn efter klippningen!

Det här är Micke!

Man måste först prata med folk innan man kan fota dom! De e inte bara å trycka upp kameran i ansiktet som man kan göra i storstäder på dagen! ;) Så nästa gång kanske jag kan ta en bild och prata vidare och även bli vän med hunden! Det va en bullterrier som inte gillade mig riktigt, men det e bara å inte bry sig, och nästa gång så kommer hon fram och nosar och kan få en liten klapp, och då brukar allt vara Ok! Hoppas jag! :)

Men i den här gruppen faller det ifrån människor då och då, så det va bara några få som jag känner igen sedan förra sommaren, och det tillkommer människor också tyvärr! Men jag pratade i alla fall en längre stund med Micke, och det va trevligt!

För övrigt va jag och beställde affischer för Gnesta-Planket, tryckeriet sommarstänger snart, så det gäller att vara ute i tid! Och så va jag å klippte mig inte att förglömma! Kolloklippning!

Nu påtår!
/Bengan

Inlagt 2018-06-11 12:59 | Läst 667 ggr. | Permalink
Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.
(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Bra bild och trevlig text, gillas!/ Björn T
Ja, med människor gäller det att etablera kontakt. Och visa respekt.
- hawk

Skriver om

  • Jupiter-3
    • Intresse - Reportage / Situation
    • Intresse - Svart-vitt

    Arkiv