The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4507 / Det gäller att spara på bilderna! ;)

Rosthål i brevlådan, så lägg inga brev där om det regnar!

Det digitala lockar till att ta bilder hela tiden! Varför? Sannolikt därför att det är så lätt att ta bilder! Å sannolikheten e då stor att det inte blir så bra bilder, utan bara en massa bilder! Det va en av funderingarna i dag när jag hade M Leican runt halsen under familjepromenaden! Å har man bara 36 bilder i kameran, så tänker man sig för litet extra! Så jag använde mobiltelefonen för att bilder i dag! ;)

.

Här väntar vi på X2000!

.

Den nya tidens kamera! Återanvändning = optiken, och även att ha kamerahuset längre (kamerahuset är trettio år gammalt)  samt att begränsa bildslöseriet! Du har bara 36 bilder i kameran, så det gäller att tänka med huvudet, å inte med pekfingret! ;)

/Bengan

Ps. Å sannolikt e det onsdagsfika på Viksängen i Södertälje i veckan!

Inlagt 2019-02-17 20:22 | Läst 1563 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Finns inget som säger att bara för att kameran är digital och snabb som en Ak4 att man nödvändigtvis skall/måste bränna av ca 10 bildrutor på varje motiv, finns liksom ingen anledning som jag ser det undantaget de som pysslar med sport/idrottsfoto, själv tar jag oftast 3-5 bilder på mina promenader om jag överhuvudtaget ser något att fånga på bild.
Klapp till 🐶
Svar från Benganbus 2019-02-18 09:08
Skönt att höra att jag inte e ensam om att tänka till litet innan jag tar bilden!
Roffe bockar och tackar för klappen! :)
/B