The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4580 / Tiden går, dammet växer, å många bloggar har det blivit! Å så Viksängen i morgon!

Tiden går även för den här som jag köpte 1989! Och ännu inga reparationer! Men litet dammig e den nog! :) Så idag har jag städat i kameraskåpet!  I förra veckan så nös jag, när jag kollade på nedre hyllan i kameraskåpet, å visheten i huset hörde nysningen  och sa, "jag undrar om det e så bra för kamera och objektiv att det e så dammigt där?" Så idag har jag plockat ut grejer, dammsugit och våttorkat i skåpet!

Och så har jag suttit och kollat bakåt på mina bloggar, å många bloggar er'e! Å bland undrar jag om det inte vore bättre för miljön att återanvända äldre bloggar! Ändra datum bara, då märker nog ingen något! ;)

Men inga analoga bilder tagna, så framkallning dröjer!

Kollat igenom LP katalogen en gång till, jag behöver ingenting! Däremot skall jag sälja grejer på nästa LP! :)

Och i morgon fotofika på Viksängen!

/Bengan

Inlagt 2019-04-16 20:39 | Läst 791 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?