The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4605 / Återvinning och biologisk mångfalld e viktigt för planeten! DN i dag!

Mycket av räddningen för planeten är att vi återvinner och att vi inte köper nytt hela tiden, och att vi är rädda om den biologiska mångfalden! Läste i DN i dag om vikten av att hjälpa djur och natur, och det här brukar jag påpeka när någon undrar om den där rishögen som ligger kvar så länge på gräsmattan och gräset som ligger kvar efter gräsklipparen! Vi, jag i alla fall, håller typ även på att skapa en slåtteräng! Å jag har faktisk en lie i garaget!

Och den här rishögen, det e två rishögar förresten, som ligger kvar sedan i höstas, de  e utmärkta vinterbon för igegelkottar grodor typ! Och så e det en del annat på tomten för biologisk mångfalld! Å då e det tråkigt att se robotgräsklippare och asfalterade garageuppfarter i närheten! Även om dom har tre moderna batteribilar på sin garageuppfart!

Nåja, alla gör som dom själva vill, den e den liberala tanken! Nu den här formuleringen liberal, den har inget med nå't politiskt parti att göra, bäst att säga det, utan det e bara ett frihetstänk generellt!

För övrigt läser jag en del historia, historia om "Det heliga landet!" Tidigare så har arkeologerna grävt med bibeln i hand i Palestina och länderna däromkring, men numera har man börjat gräva mer vetenskapligt och får då en helt annan historia om händelseförloppet runt östra medelhavet åren 1500 fKr och framåt år 0!

.

Å i dag fotar jag med ett återvunnet Zeissobjektiv! Igen, e väl väl bäst att säga! :)

Å så åker jag till Södertälje fotoklubb senare för att kolla på bilder!
ABF i Södertälje! Mellan 11.00 och 15.00! Det skall bli kul och intressant!

/Bengan

Inlagt 2019-05-12 09:30 | Läst 513 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Kul att du kom förbi :)
Svar från Benganbus 2019-05-12 18:33
Å vilka fina svartvita bilder jag fick se! :)
/B