The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4735 / Apple, varför inte vända på steken nå'n enstaka gång?

I alla fall i ett litet mindre segment, å till oss som fotar mest, men även som ringer eller surfar då och då! Jag har ju sett och läst om de nya iPhone-phonerna som kommit, och det e säkert mycket kul tekniska grejer som man kan ladda med fantastisk underhållning och som vanligt med en krånglig, men fantastisk fotoapparat inbyggd! Jag som mest fotar, men då det ringer, så plockar jag oftast fram telefonen ur fickan och svarar! Oftast! ;) En god vän säger att det e lättare att få tag i en taxi på nyårsaftonen än att få tag i mig per telefon! Men allt e relativt och man prioriterar! ;)

Nåja, jag skulle tycka att en liten kompetent och kompakt kamera, kanske typ Richo GR,  med inbyggd telefon vore mycket praktisk att ha! Till skillnad mot en iPhone, så skulle det då vara ett bra grepp på den här fotoapparaten, och den skulle även kunna starta upp snabbt, men även gå att ringa och surfa med! Litet omvänt tänk liksom!
För tex gatufotografer, som vill stämma träff på ett fik, utan att behöva ha två apparater!

Nog om detta, och idag e det Tårtan!

/Bengan

Inlagt 2019-09-11 10:15 | Läst 592 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
2019-09-11 11:21   Ronny vervaart
Var sak på sin plats ;)
Svar från Benganbus 2019-09-11 11:38
Hört talas om schweizerkniv? :)
B)
ronny vervaart 2019-09-11 16:03
Kan man ju åxå peta in i kameran ;)
Bra ide´det där med en Ricoh GR och inbyggd telefon, skulle nog uppgradera min direkt;)

/Stephan
Hej,
Det här är en kommentar från en udda typ.
Jag tycker att mobiltelefonen är en suverän kamera. Jag har kommit på ett grepp som funkar bra för gatufoto. Inte en kotte ser att jag plåtar. Alla har ju en mobil handen.
Sedan tycker jag det är kul att ha en ålderstigen Leica för att fotoflanera, å då är det ingen som begriper att det är en kamera heller. De som hade den kameran då den kom ut är saligen hädankomna.
Klapp
Bob
Men vad konstigt, jag hade precis samma tanke idag när jag läste om nya iphone.