The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4814 / Att spara på gamla grejer!

Vissa saker tycker jag det är intressant att spara! Nu kan såklart någon i närområdet ha synpunkter på mängden av sparade saker! I lägen då jag kan känna mig pressad så kan jag dra till med, "din kusin då, tänk om jag samlade på samma saker som han gör! Då kan jag förstå!" (Nu e den här "diskussionen" förd med värme på ett humoristiskt plan med glimten i ögat, å vad gäller kusinen, så spar han på bilar, och hyr några garage för det) Men efter ett tag så får jag ge med mig vad gäller sparandet på saker! Just genom att någon, säger inte namnet, har en viss logik på sin sida! :)
Nu gäller inte sparandet den här kamerautrustningen på bilden här ovan, den har jag redan sålt till Tyskland för ett tag sedan! Skönt att slippa de här gamla grejerna! ;)

Det jag nog mest spar på en tidningsartiklar! Artiklar som jag inte hunnit läsa riktigt! Och tar fram när jag har tid! Eller hittar dom! Här en artikel om fotografi! Mycket intressant skrivet!

Annars inte så mycket mera, jovisst ja, hittade det här också! Ständigt aktuell tycker jag! :)

/Bengan

Inlagt 2019-10-31 19:20 | Läst 2342 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej,
Va synd om så rara ärter. Det är min favorit kamera alla kategorier, en kamera med Leicavit. Jag hoppas att den blev dyr.
En fotoartikel skriven av en ständig sekreterare är i alla fall skriven av en expert.
Ha det väl
Bob
Svar från Benganbus 2019-11-03 10:02
Tycker det blev dyrt för Tysken! :)
/B
Här har det varit rensning i kameraskåpet. En Canon WP-1, en Horizon och en Mamiya C330 har kommit till nya, troligen bättre hem. Hinner sällan plåta på film, eller möjligen, har sällan lust att framkalla nuförtiden. Någon med logik är rätt så uppmuntrande här med. Däremot är flera böcker på väg hem för inspiration och för att fylla platsen i hyllan.
Ett vackert ekipage.