The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4851 / Man behöver ofta inte så mycket mer även om fredagen e mycket mörk och svart! ;)

Plockade fram en liten digitalkamera ur skåpet! Billig e den också numera om man skulle vilja köpa en så'n här begagnad! Att köpa begagnat e ju bra för miljön! ;) Man bör man kunna få ett sån't här X-E1-hus för en 1000 till 1500 kronor! Och optiken har jag sett begagnad för under 1000! Och det här e inga dåliga grejer!
Och en nörd kan även köpa en adapter till sin X-E1 och använda sina gamla Leicaobjektiv!

De e väl en så'n här kamera man önskade man haft på 1960-talet! Tänk vilka bilder det skulle ha blivit!

För övrigt så e det en del läsning under dagarna!
Men jag säger inte vad jag läser! ;)

/Bengan

Inlagt 2019-12-01 11:45 | Läst 741 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Är den bra 35an? och xe-1? funderat på kombon jag med...eller bara 35an då jag har en xt-1. /Tommy