The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4852 / Som sagt, visst e det digitaltid nu!

Men jag tänker ändå blanda analogt och digitalt en del framöver, även om det e mycket lättare att fota digitalt under den här årstiden! Så jag sätter på allt vad jag har vad gäller ljusstark optik på analogkameran, och kommer även att pressa filmen! Skall läsa på litet om pressning! Men bör nog kunna komma i närheten av 1600 ISO!
Man måste ha projekt! ;)

.

Just nu läser jag på om svårtljusfotografering! Informationen e från 1959! :)

För övrigt så va det årets första bilruteskrapning i dag! Äntligen! Å snö på marken, så Roffe kunde kuta rakt in utan att ta vägen via fotduschen!

Å så e det ju äntligen fredag, och jag har stämt träff med en snygging till fredagsmiddagen!
Så nu måste jag börja snygga upp mig litet!
Ha en fin fredagskväll ni med!
/Bengan

Inlagt 2019-11-29 16:39 | Läst 1644 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Skytte var min sport under uppväxtåren. upplärd av min far, som var en mycket god skytt. Nuförtiden så skjuter jag med kameran. under dåliga fotoförutsättningar så eker hans ord i mitt huvud " höll i pöjk " med ref. till dåligt fotoljus Hoppas att det blir en trevlig middag tillsammans med frun/NE
Svar från Benganbus 2019-11-30 22:08
Att trycka av alldeles efter utandning har jag hört vara bra!
Och tack, det var en trevlig middag!
/B
Å vattenkammat går alltid hem till träffen, trevlig helg :))
Svar från Benganbus 2019-11-30 22:09
Det va både nytvättat och vattenkammat!
Trevlig helg tillbaka!
/B
Kul att läsa din blogg. Jag hittade en annan blog som gräver i begreppet straight photography. Den hittar du här: http://photothunk.blogspot.com/2019/11/good-pictures.html
Svar från Benganbus 2019-11-30 22:05
Tack för det, och tack för länken Bengt! :)
/Bengan