The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4855 / Digitala Tri-X testbilder med nya kameran, och så Tårtan i morgon!

Det blev bara en bild från tågresan när jag va på väg till ögonläkaren, men tänkte fortsätta att fota senare! Men efter några specialdroppar så fick jag dimsyn, så det fick bli bilder hemmavid i stället! Jag sa till ögonläkaren, att nu blir det svårt att köra bil hemåt i skymningen! Men såg att jag snabbt måste tillägga, jag skojar bara, jag åker tåg! :)

.

Här började jag att se hyffsat bra! Och ställde skärpan manuellt här! Visst blev skärpan bra! :)

.

Skärpetest på toaletthandtaget i skumt ljus! Funkar bra här också tycker jag! I bakgrunden 1940-talsköket! Man kan köpa nya 1940-talskök numera! :)

.

Skärpetest på tidningsläsare som av någon anledning höll tidningen ovanligt högt! ;)

.

Höll på att glömma att visa den nya kameran! Man måste ju förnya sig! Annars kommer man ingenstans inom foto! Nu e väl sanningen den att inte hela kameran e ny, å inte optiken heller för den delen, utan det e ett litet handgrepp på kameran som e nytt! Fast ändå inte, för handgreppet är bättre begagnat! Så visst blev det litet handlat runt Black Friday-helgen, även om den här prylen inte e helt ny! Men hur som helst, så känns det i alla fall som att kameran e ny för mig! De e viktigt med känsla i fotografi! :)

Och som sagt, Tårtan i morgon!

/Bengan

Inlagt 2019-12-03 20:51 | Läst 838 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det kanske inte finns ett ett giltigt avtal mellan modellen och fotografen?/NE
Svar från Benganbus 2019-12-04 20:21
Nix, det är modellen som bara bestämmer! :)
/B