The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4905 / Vet inte om man blir klokare, men man måste pröva! Å så framkalla på en timme!

Jag vet inte om man blir klokare av att läsa två morgontidningar, men man måste i alla fall våga pröva! Å så läser jag såklart även förvirringens nyhetsappar, typ på iPhone, padda och dator! De e mycket numera, så det gäller att försöka att hitta det som e viktigt att veta! ;)

Vad gäller trenden i nutiden, som jag ser det, så verkar de liberala tankesmedjorna börjar fundera på om det va så himla bra att sälja ut skolor, pensionsfonder, sjukvård, transporter, el och skolor till de privata aktörerna! Vad man tycker sig märka nu, det är att det blev inte billigare, utan ofta dyrare och mycket, mycket rörigare!
Men väljarna va ju med på det här, så skyll inte bara på politikerna! :)

.

För övrigt så går det att framkalla en rulle Tri-X och få den kopieringstorr på en timme! Men då e det hårtork sista kvarten! :)

/Bengan

Ps. Tårtan i morgon!

Inlagt 2020-01-14 07:30 | Läst 588 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Jag tycker mig se tre morgontidningar på bordet. DN, SvD och SN ;)
//Anders
Svar från Benganbus 2020-01-14 08:14
När jag tittar efter litet bättre, så stämmer det mycket bra! :)
/B
Hej Bengt.
Tri-X levererar. Nu blir jag nyfiken på bilderna som du fångat. Hoppas du visar lite här.
Det är svårt att bilda uppfattningar om nyheterna idag. Om det går att hitta nyheterna bland alla krönikor, bloggar, annonser, kultur-, TV- och familjesidor........
Ha de gott
Jerry
Svar från Benganbus 2020-01-14 13:11
Jag har kört med Tri-X sedan 1960-talet! Som sagt, den levererar! :) Den här framkallningen va en testrulle med olika objektiv på två olika adaptrar! Jag ville få svar på några frågor om de här adaptrarna innan Fotofikat på Tårtan i morgon! Skall redovisa! ;)
/Bengan
Hej Bengt.
Jag har aldrig röstat för politiker som förespråkade privatisering. Tvärtom - jag tror att privatisering är helt missförstått. Här i DK var det och kommer att införas överallt med löfte om att det kommer att förbättras och att konkurrensen på områdena kommer att innebära lägre priser! Istället borde de ha agerat mot de offentlige och krävt ökad rationalisering och effektiva arbetsflöden och avskaffat alla dumma och onödiga interna kontrollsystem i varandras arbete. Här i DK har det ena dårliga IT-system efter det andra bidragit till många problem och det har drabbat både privata och offentliga arbetsplatser.
Håll k ... nu fick jag luft för min åsikt om detta ämne. Ursäkta för att det kommer ut här.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Benganbus 2020-01-14 13:07
Det går utmärkt att skriva det här Erik! :)
Mvh Bengan