The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4935 / När man köper ett nytt objektiv! Och så ett vintips!

När man köper ett nytt objektiv, då kollar man skärpan och visar sedan upp skärpan, gärna i en blogg! Det har jag sett i flera bloggar! ;) De e väl ganska normalt! Hoppas jag! För det kommer jag också att göra! Att visa upp bilder på hur skarp min nygamla optik är! För det här e väl amatörfotografin i ett nötskal! Skärpa! Vårt behov av skärpetröst! ;)

Fast jag ligger litet efter att visa upp skärpan! Köpte optiken för dryga veckan sedan, tack Leif, och har inte framkallat filmen än, och den här optiken e nog redan testad så det räcker, för den e gammal, men ny för mig! Nåja, jag har haft den här optiken tidigare, men sålde den, inte så smart nu med facit i hand! Men nu e jag på banan igen med den här Nikonoptiken! Nikkor 2/35 mm SC! Inte den bästa Nikkoroptiken, men tillräckligt bra! Bör räcka för mig! Men som sagt, skärpebilder kommer, men filmen e inte framkallad än, jag har några rutor kvar! Se bilden här ovan på räkneverket!

Å i morgon skall vi på en Ostfestival! Låter litet konstigt, Ostfestival, men då det är med några vänner, så blir det mycket trevligt vad det än är!
Om jag fotar då, så blir det digitalt! :)

.

Å vad gäller vintips, det här e ett bra rödvin!

Nu skall jag snart ut med Roffe och tar med Nikkormaten med Nikkor 2/35 mm SC!
Slow Photography utan tvekan! :)

/Bengan

Inlagt 2020-02-14 11:51 | Läst 500 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
2018 är ett bra franskt vinår har vi precis informerats om av vårt franska besök. Gäller tydligen hela Frankrike. :-)