The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4990 / En bild säger mer än tusen ord! Och bloggen, en tidsmaskin! Och Agility i Hölö! :)

Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord! Så lycka till!

Och bloggen är såklart även en tidsmaskin! Jag brukar ofta söka i min blogg då jag vill kolla när vi gjort saker, tex när vi va på Lofoten, eller på Gotland eller som i det här fallat, höll på med Agility i Hölö! Fick en fråga i en tidigare blogg från Anders Eriksson i Hölö om när vi va där och sökte så klart i bloggen! :) Roffe och jag började med en kurs på Hölö Brukshundsklubb, så tror jag klubben hette, och det verkar var runt 2009! Vi va med några år i klubben, gick på kurser och träningar, både på banan och i ett ridstall på vintern! Och det va såklart en  bit att åka från Gnesta till Hölö, men Hölö va en aktiv klubb med ordning på grejer och bana, därför!

Och jag fick även koden till containern med agilityredskapen så vi kunde träna mitt på dagen! Ofta va vi några till då, men ibland va Roffe och jag ensamma! Problemet va att träningen ofta blev för intensiv, i alla fall för mig! ;)

Här e länkar till blogg från den ljuva tiden! Tack för påminnelse Anders! :) Skall nog sätta upp slalombanan på tomten i sommar, för att se hur minnet funkar på Roffe!

Som sagt, här är några bloggar när det begav sig! :) Suck, och tiden går och Roffe fyller tretton år den åttonde april....

https://www.fotosidan.se/blogs/straightphotography/straight-272-tavlor-pa-en-utstallning.htm

https://www.fotosidan.se/blogs/straightphotography/straight-169-doggma-08-agility-foto.htm

https://www.fotosidan.se/blogs/straightphotography/straight-748-ett-traningspass-med-en.htm

https://www.fotosidan.se/blogs/straightphotography/straight-253-mera-betyg-pa-canon.htm

Nog för nu, jag skall strax hjälpa till som degmaskin i köket och se'n skall vi ut i friska luften!

/Bengan

Inlagt 2020-03-29 10:18 | Läst 3072 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Kul tillbakablick och goda minnen. Jag hade det nog lite enklare då den lokala brukshundklubben i Åkersberga hade en mycket aktiv agility-sektion. En hel del resande till tävlingar blev det också. Nu är Dillko borta sedan ganska länge men saknaden gör sig påmind.

/Stephan
Svar från Benganbus 2020-03-29 19:17
Det fanns Agilityverktyg i Gnesta Brukshundsklubb på den tiden! Å det va kort gångväg dit! Men efter att ha gått Agilitykurs i Hölö, så såg jag ett helt annat intresse för agility där! Då va valet lätt! :)

Det här med saknaden efter en hund,
jag kan ana vad som väntar.....
/B
Jättekul att få se dina gamla inlägg med bilder från agilityn. Jag kände igen platserna och även en del av de människor som var med på bilderna.
Ridhuset på Åkerby gård har jag varit mycket i, mina döttrar red på Hölö Ridklubb när klubben höll till på den gården. Även jag har ridit där inne, jag gick en tio veckors kurs för "Farsor som inte fattar nått om hästar" :). Den kursen var en bra investering eftersom jag senare träffade min nuvarande fru i stallet, det är nu 24 år sedan.
//Anders
Svar från Benganbus 2020-03-29 19:10
Anders! Det va din kommentar i en tidigare blogg som väckte den här nostalgiresan! Tack för den kommentaren! :)
Mvh Bengan