The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5211 / Att titta på bilder e bra! :)

Mörkret kommer närmare, men det tar jag senare i bloggen! Nu e det bilder! Jag tror att det är bra att titta på bilder! Bra bilder! För ens egen fotografi! Å hur skall man hitta bra bilder då, jo man söker på nätet säger nå'n! Nja, jag e inte så säker på det, det e mycket numera! Å ibland kan jag tycka att det saknas bildgrindvakter på nätet! ;) Så jag hittade bra bilder tagna av bra fotografer i en bok i stället! Ni ser den översta exempelbilden här va! Den tycker jag e bra! :)

.

Å här e en uppräkning av en del bra fotografer i den här boken!

.

För övrigt va det även läsning i DN! Tror det va lördags-DN, som jag inte hunnit läsa i helgen! Och då bar det iväg via Coppola mot mörkret, Mörkrets hjärta alltså! Måste nog läsa boken igen! Jag va ganska ung då jag läste boken, jag fattade nog inte det hela så bra då!

För övrigt har jag betällt två stora påsar D-76 och fix i dag! Jag kom över en viss summa då jag betällde så här, så det blev fraktfritt! :)

Det analoga lever!

/Bengan

Ps. Bonus, analogbild!

Inlagt 2020-10-26 19:55 | Läst 517 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Själv kollade jag i Lars Tunbjurk's bok
så jag blev sugen på ta fram blixten till
kameran.samt att jag köpte boken landet utom sig på nätet, då blev det byn med dom blå husen av bara farten... ;)
Tack för bonusbilden, den sitter som en smäck! Men, till Joseph Conrad och jag kastas tillbaka till den där ungdomligheten, att ligga i gräset i en park och läsa Mörkrets hjärta, eller var det Almayers dårskap? Oklart om det. Men också Lord Jim med Peter O ´ Toole i huvudrollen. Också tittad. Också läst. Och en tanke rör sig blixtsnabbt i huvudet. Referenser? Hur många i dag läser Conrad? Om ens någon.
/Gunnar S
syntax 2020-10-26 22:02
Läste om Lord Jim rätt nyligen. Den moraliska frågeställningen stod lika aktuell...
Mycket bra bonusbild, och jag ser hellre fler såna än "citat" från böcker och tidningar som lustigt nog bryter mot upphovsrätten när de visas på nätet.
syntax 2020-10-26 23:18
Vem bryr sig Anders? I en sådan upphovsrättslig fråga måste den förfördelade väcka enskild talan (faller inte under allmänt åtal). Det drar sig dom flesta noga för, eftersom det innebär att det blir till att pröjsa både sina egna och motpartens kostnader vid en förlust... :-)
Detta fick Timbuktu erfara rätt nyligen den hårda vägen, då han åkte på att betala både sina egna och Sverigedemokraternas rättegångskostnader (inga småslantar precis), då han förlorade sin upphovsrättsliga talan.
Vackra modeller är inte heller fel! Hälsningar/ Björn
En fin bild på modellen, som jag antar att det är en spontan bild, men när jag bad min sambo titta på bilden, var det det första hon sa. jättefin, men har hon dåliga tänder? Kvinnor ser kanske mer, och reagerar mer på detaljer än vi män??.
Bengt H
syntax 2020-10-26 23:31
Kvinnors uppfattningsförmåga när det gäller andra kvinnor har en svåröverträffad detaljskärpa... :-D
Tack för synpunkter och stöd och även stöttning i bloggens marknadsföring! :)
/B

Ps. Tror jag skall skriva en blogg om marknadsföring! ;) :)