The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5372 / Time pass fort liksom! :)

Tiden verkar gå fortare när man är äldre! Hur det nu går till! Hur som helst, när man blir äldre så kommer i alla fall ungdomssynderna fram! Jag har solat litet för mycket under åren, så då kommer det hudförändringar så klart! Så jag va å tog bort en liten hudbit på örat för en dryg vecka sedan och det syddes fyra stygn på örat! Å tyvärr inte med en tråd som går bort av sig själv! Så det blev borttagning av stygn hemmavid! Bra, för då kunde jag oja mig litet extra, även om det inte gav något resultat! :)

.

Annars så blir det en längre promenad var dag! Här är en skogsväg vi gick! Det e bra för äldre att röra sig säger mig fru! Förstår inte vad hon menar! Äldre, var då? :)

.

Vi hittade även ett ödehus under promenaden, ett hus som vi tittade in i med en viss viss svårighet! Det låg litet skräp på farstubron som försvårade det hela!

.

De va lågt i tak på vissa ställen i huset! Fuskbygge?

.

Huset verkade vara stylat, eller vad det heter!

.

.

Men det va fint utanför huset! Vårfint!

.

Vi hittade även ett mindre hus, sommarstuga kanske?

.

Och vi hittade även en fin fikaplats! Vi såg även några korpar som jagade bort en stor rovis! Dom hade sett rovfågeln på långt håll och kom farande! Rovfågeln låg och kurvade i termik och det verkade som en av korparna klarade termik ett tag också! Korpen kanske kollade hur rovfågeln gjorde! "Kan han så kan jag!" Korpar e intelligenta fåglar! Men till slut så blev det för högt upp, syrebrist för korpen kanske, och så gled rovisen iväg!

.

Vad gäller annat så har jag justerat en slutare litet till! Jag va inte riktigt nöjd med ljudet i slutaren! Det e inte så himla svårt ejentlingen att justera, man skruvar bara på en skruv i närheten av nummer 10 här på bilden! ;)

Vad gäller annat kul, kolla LP Fotos nätauktion! Mycket kul analogt där! :)

Nog för nu!
/Bengan

Inlagt 2021-04-27 20:36 | Läst 2264 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Ungdomen tro sig vara oförstörbar, så var det ju även för oss.
Året 1975 åkte hustrun och jag Åland runt i en cabinbåt. Jag stod och styrde exponerad för solen under rådande högtryck i någon vecka. Jag kunde efteråt konstatera att jag hade fått sår på öronen - men det läkte snällt. Nu - över 40 år senare så visar sig cancerösa förändringar. Visserligen godartade, men lite störande.
Härliga bilder! Inte analoga förmodar jag.... För övrigt är det ju så att det fortare i utförsbacken mot sista vilan.
Svar från Benganbus 2021-04-28 10:18
Tack för det Sven! Inte analoga bilder utan från en iPhone 5S! Jag är mycket imponerad av hur bra bilderna blir via en iPhone 5S! Man ser suturtråden tydligt på första bilden! Det är i de här mobilkamerorna som spetstekniken inom teknik/optik just nu finns! ;)
/B
Sven Blomquist 2021-04-28 11:54
Det var ju inte dåligt presterat av en mobil! Nu får både Leica och Fujifilm se upp!