The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5381 / Inga konstigheter efter andra sprutan! Synd! ;)

En närstående och hennes kollega låg däckade efter andra sprutan av Covidvaccinet, så jag hade såklart förväntat mig något liknande! Hade planerat att få ta det litet lugnt i dag, och få ligga i sängen och oja mig litet! Men det enda som kunde påminna om något, de va litet huvudvärk i morse, men efter en kopp kaffe och en macka, så försvann den huvudvärken! Så det blev istället litet tomtstäda och sedan en färd till återvinningen och en del annat och som avslut på dagen fixande jag med en Jupiter-3, en Jupiter-3 som med stor sannolikhet innehåller "Jena-glas", för optiken va från 1952! En liten underlighet med optiken är att bländarlamellerna inte är mörka, utan mer metallfärgade!? Ganska unik optik alltså?!

Testfotade med M Leican, så efter framkallning bör jag se om jag lyckades! Gjorde en del andra tester med optiken också, på en Kiev! Men resultatet av det kanske kommer i nästa blogg! :)

Men nog för nu!

/Bengan

Inlagt 2021-05-07 23:40 | Läst 599 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Vart riktigt dålig nån vecka efter andra sprutan Pfizer men det gick över. Har fortfarande lite svullnad i ena handen. Helt OK jämfört med att bli sjuk i covid-19. Hoppas ändå att det läker ut med tiden.

"Testade" ett vanligt zoomobjektiv efter flera månader utan. Det har sina fördelar att ha zoomen i fötterna! Och kanske bilderna utan modern skarptecknande zoom blir mindre kliniska, mer mjukskarpa.
syntax 2021-05-08 09:02
Huvaligen så du säger Måns. Jag skall få min andra spruta Pfizer den 21:a... :-)
Vi får finna styrka i den nyss presenterade israeliska undersökningen, som var smått sensationell i den bemärkelsen att den pekar på en 95% skyddseffekt för Pfizers vaccin.
Det var kanske bara sockervatten i sprutan? :-) Mvh Wolfgang
Grattis Bengt.
Vi fick andra Pfizer-injektion måndag och har inte haft några biverkningar, min bror hade lite huvudvärk en dag också efter Pfizer. Jag tycker det är väldigt individuellt.
Vänliga hälsningar. Erik.
Tack för kommentarer!
De e tidningar och press som skrämmer upp oss såklart! Vad skall dom annars leva av! ;)
Hoppas inte dom satsar lika mycket på information vad gäller säsongsinfluensavaccinet! ;) :)

Vad gäller övriga farligheter ;) så har jag kollat på litet i FASS, på våra "vardagstabletter" typ Ipren och Alvedon! De kallar jag biverkningar! :) De e en himla tur att pressen inte skriver om dom!
/B
Sven Blomquist 2021-05-08 10:59
Kolla aldrig på FASS eller bipacksedlar! De gör dig bara sjukare. Amerikanska advokater tar i för kung, förlåt, president och fosterland för att inte bli stämda pga av en icke publicerad biverkan.
Jag fick också 2:a dosen Pfizer på onsdagen och reagerade lite mer än på första, så immunförsvaret har reagerat.
Ha det som man säger i NOREG./Sven
Vi fick andra i i onsdags(Moderna) också utan biverkningar om det kan lugna någon/ Björn