The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5524 / Fotofika idag! Och korkad dator! Skräp in = skräp ut liksom! :)

Covid-19 promenad!  (Analogt fotograferat)

Har tidigare kopplat på iTune och Bank-ID och Swish på min åtta år gamla iPhone 5S! Det va litet bökigt, för så här skall man egentligen inte få göra! Använda en så'n här gammal iPhone! Fy konsument! Men det va tur att jag inte tog min iPhone 4S, för den e ännu äldre! ;)

Den som e litet bevandrad i marknadsföring och vår tid förstår såklart vad det handlar om! För den som inte förstår det, så kan jag förklara! Vi skall konsumera nya grejer hela tiden! :)  Och med hjälp av skicklig marknadsföring, så har vi lärt oss att det e himla kul att konsumera! Nya telefonmodeller, nya elbilar, nya vitvaror, nya kläder och även nya kameramodeller såklart! Fast vi skall inte konsumera plastpåsar! De e fulkonsumtion! ;)

Och så vad gäller datorer! Jag har en hörapparat som kan kommunisera via Haralds framtand! Blåtand alltså! (Harald hade en svart tand, därför blå!) Och jag försöker få min dator att hitta blåtanden i hörapparaten! Men icke! ;)

Och hur himla svårt kan det då vara att lägga in förklarande tex i datorprogrammet med en if-sats som leder vidare och säger "hittar inte din Phonac device, gör så här i stället!"  Nu e det som att titta ned i ett svart hål, all information försvinner ned i hålet, och inget kommer ut!
 

Nåja, fast Hawking påstår att efter några år, så kommer strålning ut även från ett svart hål, då hålet avdunstar! Då äntligen kanske man får nå'n form av information! :)
https://sv.wikipedia.org/wiki/Hawkingstr%C3%A5lning

Men nu till något mycket, mycket roligare! Fotofika i Viksängen i dag vid 14-tiden! :) :)

/Bengan

Inlagt 2021-10-14 10:10 | Läst 493 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det gäller att kunna stå emot frestelser ( ha-begäret ) För mig har det gott bra. Förutom kameror trots löftet till sambon att inte ha handla mer , får skämmas . Förresten har du TVÅ MOBILTELEFONER/ NE
Svar från Benganbus 2021-10-14 11:25
Jag har fyra mobiltelefoner! :) Har en gråblå Ericson och en Nokia också!
Men dom går inte att köra internet på tyvärr! :(
Men dom funkar att ringa med! :)
/B
Skön bild, Bengan!
Svar från Benganbus 2021-10-14 12:20
Tack Johan!
/B
Mycket trevlig blogg och fint foto, och visst är det tillfredställande att göra sådant som inte skall gå att göra! Och att inte nödvändigtvis ha det senaste.
Svar från Benganbus 2021-10-14 19:13
Tack för bloggbetyg Stefan!
Det måste finnas litet köpmotstånd! :)
/B
Bilden är återanvänd, bra resurshushållning! (Var den kanske i färg förra gången?)

Jag har en Nokia som jag begriper mig på och använder för att ringa. Batteriet räcker en vecka om jag inte ringer.

Och en modern Iphone SE som jag knappt kan ringa från. Används som kamera och för Bank-ID.

(Jag och min fru har också kopparnätanknutna telefoner som bara blir dýrare och dyrare. Telia måste ha nån att skinna för att betala sina mutböter i USA, men varför just vi?)