The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5538 // Vi väntar alltid på något!

ö

Bildvisning på Plattan för en tio till femton år sedan!

.

Och vad gäller väntan, så beror det såklart på intresse och liknande! Några väntar på att vinterna skall gå över och på nästa vår, andra väntar på sin lön! Några väntar på den nya Leica M11, eller nästa kamera som skall förlösa bilderna eller så är det väntan på nästa semester och jag väntar just nu på DN! Pappers-DN kommer senare på helgerna så jag får hålla till godo med den digitala DN så länge! Å hur kul e det! Jag läste nyss i den digitala DN att man kommit på en mera exakt datering när Vikingarna upptäckte Amerika! Kolumbus va bara tvåa som ni säker vet redan! Och även att ridkonsten utvecklades i trakterna runt Volga! Och så va det en del läsning om klimatet! Klimatet påminner nog om Corona för en del människor, om man inte ser det så finns det inte! Å det e väl bra på något sätt!

I går va det Gerillabildhänging på Plattan, trevligt men litet kyligt! Kyligt tyckte i alla fall jag! Någon i min nära närhet tycker jag e litet klemig!

I dag kommer Doris till oss! Då blir det varmare! :) Doris e en Dansk/Svensk gårdshund som hälsar på oss då och då, tex när Doris matte och husse skall iväg på något besök där det finns en katt! Och det första Doris gör när hon kommer till oss det e att ställa sig vid garderoben där det finns hundgodis! Sedan när hon fått godis, då får vi varsin puss!

Ok, det va det om det, men nu skall jag ut och kolla om den riktiga DN äntligen har kommit! ;)
Denna ständiga väntan på Godot typ!

/Bengan

Inlagt 2021-10-24 07:55 | Läst 409 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver