The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5832 // Rakt in i framtiden! Kameranostalgiläsning! Å så litet AI därtill!

Intressant att få känna på framtiden redan nu! Det blir som en tidsresa liksom! Och kunna säga till barnbarnen, jag vet hur det kommer att vara framöver så det så!
.

För övrigt intressant läsning i DN! Paul Hansen recenserar en bok om konsten att reparera en kamera! Det finns många böcker om reparationer, jag har en reparationsbok som heter Zen och konsten att sköta en motocykel! För återanvändning e det nya! Fast reperationsboken om motocykeln, handlar en del om att försöka undvika vissa reparatörer!

.

Vad gäller intressanta diskussioner, så fick jag upp en text när jag betalde räkningarna, en text jag inte förstod! Fast jag anade nog vad som hänt! ;) Hur som helst, måste försöka larma någon i alla fall! Hittade en tjattruta på banksidan och skrev vad jag ser! Klistrade även in en del av texten! Nu fattar ni såklart vad som händer!! AI svarade typ, "goddag! Yxskaft!" Efter några liknande svar från AI så hittade jag en annan tjatt, där det va en människa på andra sidan! Skrev några rader om vad jag ser och fick till svar, "var hittade du det här?" Började att skriva ett svar, men textrutan rymde inte så många tecken, så jag fick sända iväg halva texten och fortsätta på nästa textruta, under tiden kom det ett svar på tjatten, "förklara mer, jag förstår inte! För du sänder inte med hela texten!" Försökte skriva att textrutan inte räckte till, men då kom frågan innan jag va klar, "jag förstår inte, förklara mera!" Försökte förklara att dom borde ha fler rader på fråge/svarsrutan! ;) Så där höll vi på ett tag, liksom ping pong, tills jag sa, jag har inte tid med det här, håller på att betala mina räkningar, vi får fortsätta en annan gång!

Någonting säger mig att det hade gått mycket fortare om jag fått tag på någon att prata med! På telefon alltså!
Men så gör man inte numera, det e omodernt! Framtiden e redan här!

Så var'e med det! :)

/Bengan

Ps. Vad gäller framtiden! Vi har en sån där klimatapparat, den skapar kyla nu i värmen! Det e skönt! Vad gäller värmeframtiden, så om alla på hela planeten skaffar solfångare typ, som gör el, och en klimatapparat som drivs av den elen, då borde det inte vara så stora problem om det blir varmare? Eller? ;) :)

Inlagt 2022-06-27 08:30 | Läst 1258 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Såna där apparater funkar väl för människor som tål dom (jag gör det inte*) men inte ute i naturen för växter och djur.
_________________________


* Jag kände mig dum och avvikande som inte tålde AC. Sen berättade en kompis på båtgården att han som aldrig var sjuk fast han i jobbet ständigt utsatte sig för virus, bakterier och svampar (han rensade kloaker) blev dålig sen han köpt en fin BMW med air condition. Han bytte bil och blev frisk igen.
Svar från Benganbus 2022-06-27 12:58
Hade jag också haft en BMW, så hade jag bytt bil direkt! ;)
/B
Måns H 2022-06-27 19:49
PS Tack för DN-tips. Intressant fotoläsning av och delvis om recensenten Paul Hansen.
Kan man liksom busringa till en AIrobot? När fattar den och när blir den liksom sur för att man driver med den. Värt att testa.
Och intressant recension i DN.
/Gunnar S