The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5500 / Rapport från Fårö!

Crepes från Kuten! Med saffransglass, salmbär, madelflarn å vispgrädde!

Den digitala kameran gör allting lättare! Det e så marknaden har räknat ut det,  så att alla skall kunna fota! Bredda marknaden alltså! Men så säger man inte riktigt, utan man talar om "att nu kan alla kunna utveckla sin kreativa bildkonst", osv!  Och det är väl snällt! ;)  Och mängder av bilder blir det såklart! Varför? Jo för att det går att ta mängder av bilder! :)
Nu finns det säkert försök att begränsa fotandet, jag försöker fota som på den analoga tiden, som om jag bara hade 36 bilder i en rulle! Tagelskjorta alltså! Å hur går det då? Suck, inte så himla bra, så jag sitter såklart med en massa bilder från Fårö! Sannolikt många onödigt tagna bilder också! Bilder jag tagit för att det går att ta många bilder! Ni känner igen det va? ;)

Och så det gamla vanliga, det tar även tid att gå igenom vilka bilder som är bra! Eller rättare sagt, vilka bilder som är visningsbara! Och många bilder blir ofta upprepningar! Upprepningar av egna bilder och av andras bilder!  Men man får inte ge upp så lätt, så här kommer i alla fall några av bilderna från Fårö!

.

Typisk turistbild ;) men jag försökte i alla fall med en annan vinkel! Och vi hittade även en cykelväg genom skogen från huset där vi bodde och ned till Helgumannen!

.

Här e huset som vi bodde i och början på grusvägen till stranden! Huset ser bättre ut på andra sidan, där finns fler fönster och en uteplats så man kan sitta i söderläge och titta på en vacker stenmur! Och inuti va huset mycket hemtrevligt och även i stort sett modernt!

.

Vi va såklart inne i Visby en dag också! Å inte så många rosor kvar på rosenbuskarna, hösten e här! Vi Kollade runt litet, fikade på H10 och åt på Bakfickan!

.

Litet i otakt va vi också, i våras när vi va här i Visby så höll det här stället på att öppna, så ingen glass! Å nu va det stängt! Så ingen glass nu heller! :(

.

Sista helgen på Fårö så va det Fårönatta! Full rulle hela dygnet! :) Å det va även ett antal Loppisar runt om på Fårö! Vi köpte två ölglas för 10 kronor, inslagna å i kasse! :)

Nog för nu, men varning, fler bilder kommer! Men det tar litet tid att gå igenom bilderna!
Vän av ordning kanske även undrar, varför åka till Fårö på hösten?
För att det går! :)

/Bengan

Inlagt 2021-09-24 11:32 | Läst 974 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Trevlig rapport och bilder från den fina ön!
Trevlig vinkling vid Helgomannen, perfekt när ljuset hänger med..Den finns en anledning till att åka till Fårö efter turistsäsongen, slipper stå i kö till färjan.
Har inte provat nån crepes ännu, får ju dra ut på nöjena :) Dock är rökt flundra alltid ett måste..
HaD/Gunte..
Vet inte om bilden på stranden var så typisk "turistbild" - jag tyckte den var bra, liksom bilden på huset med fönstren. Den röda blomman i mitten blir ju liksom "pricken över i:t)!
/T
Tack för stöttande kommentarer! :)
/Bengan