The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5862 / Ny dag i Universum! • UPPDATERAD !

Efter mycket pyssel i min iPhone 5S kunde jag få in en någorlunda dagsfärsk bild i bloggen! (Va tvungen att ändra på bilden i iPhones redigering och sedan spara bilden,  då blev bilden i jpg, och då funkade det! Försökte även att lägga in en bild till, men då låser sig min iPhone! En mycket nära sammanboende frågade, "du har inte tänkt på att uppdatera den där telefonen?" ;) Skall nog göra det när jag kommer hem! I går tog vi en cykeltur, för vi hade hittat en genväg, en bilfri skogsväg, till Helgumannen! Så efter tjugo minuter så va vi där! :) 

Hur som helst, ny dag på Fårö med vad det innebär!

/Bengan

Ps. Det spricker upp nu och solen tittar fram! I dag söderut på Fårö för det blåser från nordost! Vandring såklart med thermos med kaffe och macka! Vad mer behöver man? 

Ok, vad mer behöver man, kanske en uppdaterad iPhone! :) Försökte lägga en ny bild i en ny blogg nyss,  helt Ok vad gäller filformat/bild, men sedan låser sig uppdateringsfunktionen i telefonen! Tror även att Safari är inblandad då den såklart inte heller är uppdaterad  :) Så nästa blogg med bilder kommer när vi är hemma!

Hur som helst, idag va i ute på Ryssudden! Sol och styv kuling, men i lä höll vi på att somna i solen! 

I dag måndag höll vi på att gå vilse inne i Ulla Hau! Växlande molnighet hela dagen! Sedan en crepes på Kutens Bensin och nu en öl på verandan i kvällssolen! Å så va den dagen nästan slut!

/B

Inlagt 2021-09-19 07:51 | Läst 474 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Gotland är ett nytt ställe för mig att upptäcka!
Fin bild!
Mvh

Stephen
Svar från Benganbus 2021-09-19 16:23
Hej Stephen, Gotland e fint, men jag tycker att före skolavslut och efter att skolan börjat är bästa tiden att vara här! :)
/B