The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4647 / På förekommen anledning, varning, se upp för Leicaträsket! ;)

Ofta när jag bloggar om saker, läs Leica, så får folk för sig att Leica e nå't att ha! Men det e det inte, å speciellt inte en analog Leica! Det e bara bökigt att ha en så'n! Så läs gärna min blogg, men tänk er för! Å det va bara förr som en analog M Leica va nå't att ha!  Å ni vet dom där fotograferna som man läser om i historieböckerna, HCB och allt vad dom hette! Dom fotade ju med Leica, men de va förr det! Numera finns det digitala och mycket bättre saker att köpa! Å fort går det med det digitala, å skarpt blir det ju också! Så varför hålla på att fota med en fossilkamera typ! ;)

Så se upp för fake news och liknande även i bloggar! :)

/Bengan

Ps. Å optiken här, en icke märkes optik, den e inte speciellt bra den heller!

Inlagt 2019-06-18 13:29 | Läst 1002 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
2019-06-18 14:47   Nils-Erik Eriksson
Om jag nu sållar bort det ironiska i din blogg. Hur långt ner i träsket har du sjunkit Bengan?
Är du räddningslöst förlorad? Själv så står jag stadigt i träsket och förlitar mig på
Leicas hantverksskicklighet och kvalité med andra ord jag trivs utmärkt med mina exemplar av nämda fabriket
2019-06-18 14:47   Nils-Erik Eriksson
Om jag nu sållar bort det ironiska i din blogg. Hur långt ner i träsket har du sjunkit Bengan?
Är du räddningslöst förlorad? Själv så står jag stadigt i träsket och förlitar mig på
Leicas hantverksskicklighet och kvalité med andra ord jag trivs utmärkt med mina exemplar av nämda fabriket
Hej,
Så är det, inget slår en modern mobiltelefon. Så köp absolut inga gamla Leica, de är bara till besvär å blir så dyra med all reparationer. Å objektiven är fulla med damm å mögel.
Rekommendationen är alltså bliv vid en iPhone.
Klapp
Bob
Svar från Benganbus 2019-06-18 19:46
Tack för stöd Bob! Å bra att flytta fokus! :)
B)

Ps. I ett telefonsamtal i dag där anade jag att jag inte skall skriva så mycket om Leica framöver! Analoga Leica alltså! Riktiga Leica! ;)
En kompis hade tittat på en begagnad Leica M4! (M4 e ju den bästa Leican) Så nu skall jag ta det lugnt med Leica i bloggen så jag inte lockar vänner och kompisar in i Leicaträsket! Å skriverier ökar sannolikt även begagnatpriserna för oss! :(