The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6589 // Idag fotofika på Viksängen i alla fall!

Jag har nog visat den här bilden tidigare, i alla fall för överliggarna här på Fotosidan!  ;) För er som inte sett bilden tidigare så är den tagen i Storulvån, Jämtland, där vi är på väg uppför Getryggen med stighudar på skidorna! Maj månad! Här va det nog ett drömföre för nedfarten på eftermiddagen! Jag tycker mig se det på hur litet stav och skida sjunker ned i snön! :)

Och i går hade jag tänkt åka till fotofikat på Tårtan i Stockholm, för det va ett tag sedan jag va där, men det kom saker emellan! Det kommer ofta saker emellan numera! Det har nog att göra med den ostrukturerade tillvaron man har som pensionär och den ofta tillhörande tidsoptimismen! Det va mer ordning och struktur i tillvaron när jag arbetade! ;)
Men visst e det mycket lyxigt att få vara ledig och att lönen ändå kommer in! :)

Försökte läsa i en av Kurt Bergengrens böcker i går kväll innan jag somnade, och visst går det några minuter! ;) Läsning får jag numera göra på dagen! Om jag hinner! Och var dag en promenad, om jag hinner! "Vi hinner säger min fru, och det skall vara pulshöjande!" Suck, dessa ungdomar! ;)

Annars inget nytt vad gäller fotografi! Det gamla vanliga bara! Och det e tryggt och bra! :) Ett litet problem är väl alla bilder som jag har liggande och som jag nog bör gå igenom! Och kasta många bilder och spara några få bra!
- Problem och problem, vad är det för problem på en skala?
- Ok, det va inget! ;)

/Bengan

Ps. Och som sagt, fotofika på Viksängen i dag!

Inlagt 2024-03-28 06:59 | Läst 378 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver