The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4983 / Jag en Tv-serieförstörare! :) Å så fotofikat på Tårtan!

När vi sätter oss att titta på nå'n Tv-serie så måste jag lova att vara tyst! Å inte förstöra eller kommentera om jag skulle hitta nå't som jag tycker e fel i serien! För då får jag sätta mig i skamvrån! ;) Det det här e jag såklart med på! Skamvrån = framför min egen dator i ett annat rum! :)

Så igår fick jag sätta mig i skamvrån! :)
Det e en serie som heter Homeland, som vi kommit in i den senaste månaden! En ganska bra och verklighetstrogen serie!
Men i går så brast det för mig, huvudpersonen i serien är vad jag förstår Carrie, en agent som har varit med i några underliga situationer, så tycker jag i alla fall! Bla så åker hon motorcykel från köksavdelningen/källaren i CIA-huset i Kabul! Sätter på sig en hjälm, kickar igång cykeln och far iväg! Ok, men den här ut/ingången i CIA-huset känns litet väl öppen tycker jag! Ett antal talibaner borde lätt kunna spåra upp ingången och kuta in här!

Och Carrie fladdrar ofta med sitt ljusa och långa hår ute på stan! Å stan den heter Kabul! Inget bra sätt att vara i Kabul på tycker i alla fall jag! Om man vill vara hyffsat obemärkt! (Nu närmar det sig en utvisning för mig, för jag har kommenterat det här hårfladdret tidigare)

Å i de senaste avsnitten så har hon kontakt med en ryss, och står vid ett tillfälle och spanar med kikare ned på en gård i Afganistan! (På gården håller ett antal Talibaner hus) Carrie står och spanar från en öppen plan yta på en höjd ovanför huset/gården, bland några parkerade bilar! Om jag vore en Taliban, så hade jag nog haft vakter ute vid en så'n här gård! Nu e det mycket nära en utvisning för mig! ;)

Och se'n smyger Carrie och Ryssen ned till gården, över en stor öppen yta och ingen ser dom, och tittar se'n in genom springorna i ett staket och ser vad för hemskheter som Talibanerna planerar! Utan att nå'n av Talibaneran märker något! För alla talibanerna, tio stycken c:a, dom e alla innanför staketet, å ingen e utanför och håller vakt!
Då brast det för mig, jag kommenterade alltså ;) så jag fick direkt gå att sätta mig i skamvrån! :)
Som vi kommit överens om! Men min fru tycker jag e tråkig ibland såklart! :)

Å jag vet att sådana här Tv-serier ofta är som en serietidning, men den här serien e ju barnförbjuden, då borde man väl kunna göra den litet mer verklighetstrogen och för vuxna?

Annars rätt lugnt,
nästa sista dagen för min penicillinkur är i idag! :)

Å vad gäller fotofikat på Tårtan, så gör vi såklart nu ett uppehåll! Fram till Juni typ!
Där får vi se hur läget är!

/Bengan

Inlagt 2020-03-24 17:15 | Läst 580 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Härligt! Jag brukar ibland vara ofin och påpeka ett och annat också, mitt i känsliga avsnitt - att detta är ju bara på "skoj". Och tänk på alla runt om,
och då blir jag förvisad från rummet.
- hawk
he he - meget morsomt skrevet :-) :-)
Her i huset er det fruen, der ikke kan holde mund. Jeg ser hele filmen færdig og lader mig føre med ind i handlingen. Bagefter evaluerer jeg filmen om den var god eller dårlig. Det er imidlertid mig der må gå (ikke i skammekrogen) ind i et andet rum og se filmen færdig på det lille ekstra TV :-)
Gillar dine boksebilleder.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Jag har bara sett till avsnitt 6, så sluta att spoila vad som händer ;)
Fin boxningsbild!