The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straighy 4055 / Alla skall få vara med såklart! ;)

Jag har varit med på några udda sidor på nätet, udda trodde jag i början i alla fall! ;) Eller rättare sagt, man hade vissa regler att hålla sig till, men efter ett tag så börjar det hända saker, gränserna töjs ut liksom, kanske för att några inte läser riktigt vad för regler som gäller, eller så har man sin egen  uppfattning om vad som gäller, och blir sur om någon börjar ifrågasätta den egna regeluppfattningen! För det e liksom en mänslig rättighet att vara med där man vill vara med, och även tycka!

Och allt rinner till slut ut i en slags mellanmjölk, de e varken mjölk eller vatten! ;) Och skulle man sätta ut en grindvakt, så kallas det smakpolis! För min smak e lika mycket värd som din smak! Ingen tar sk-t numera! Inte på nätet i alla fall! Så enkelt er'e numera! Å mångfald e bra! ;)

Påminner litet om Maxwells demon (å andra huvudsatsen) Man trodde att man skulle dela upp saker, för att få en viss skillnad, men insåg snart att det går inte, utan det fick bli ljummet i hela rummet i stället! ;)'

Filosofiska rummet alltså! :)

På onsdag e det i alla fall Tårtan! De va de egentligen det jag ville säga! ;)

/Bengan

Inlagt 2018-02-12 14:04 | Läst 574 ggr. | Permalink
Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.
(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Jag trodde det var moderaternas nya valplattform !

Skriver om

  • Jupiter-3
    • Intresse - Reportage / Situation
    • Intresse - Svart-vitt

    Arkiv