The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Staright 4513 / Alla finns på nätet, det e därför det e så'n dj-a oordning och en massa onödigt! ;)

Fast många ser ju det här som en demokratisk rättighet, att skriva på internet alltså! Alla skall få sin chans liksom! Fast ibland undrar jag om det e så bra! Jag tycker det e väldigt många tidigare oupptäckta litterära förmågor, som nu äntligen skall visa världen, hur fel världen tidigare haft, om deras förträffliga författarskap! Å då blir det självklart trångt på nätet!

Och ibland känns det även som, "kom till skott nå'n gång då!" ;)
http://gear.vogelius.se/-reviews/voigtlander-nokton-40/index.html

Men det e ju upp till mig själv att inte läsa vidare om texten känns för långt eller tråkig! Hur svårt kan det vara egentligen! :)
Och säkert passar den här långa texten någon annan! Och varför jag läser om Nokton 1,4/40 mm? Bra fråga, där är svaret hemligt!

Och i dag samlas en grupp världsförbättrare för att via Botkyrka närradio berätta vad som är rätt och fel här i världen!
"Sura gubbar" hos Radio Botkyrka!

För övrigt så håller jag på att kalibrera avståndsmätaren i Leica IIIf så jag kan använda Biometar 2,8/35 mm även på den kameran! Tillbaka till forntiden!

Å så e det fredag! Trevlig fortfarande trots att man e pankis!  :)

/Bengan

Ps. Å vad gäller bilden här i bloggen, "sladdbilden" alltså! De e en gammal bild som ja lade in bara till för att väcka nyfikenhet/uppmärksamhet för själva bloggen! Vad gör man inte! :)

Inlagt 2019-02-22 09:37 | Läst 2235 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Bild och rubrik är ganska avgörande om man vill att bloggen ska läsas av många. I alla fall kan jag se det på min egen blogg. Själv tar jag inte så stor vikt vid det utan läser allt.
Sten
Det är inte smaskiga bilder som lockar till läsning. Det är rubriken. Påfallande många har så tråkiga rubriker att man aldrig öppnar deras blogginlägg.
Ja sladdbilden ekg-1, den funkar ifråga om uppkoppling.
😀
Lite hud drar alltid...
Svar från Benganbus 2019-02-22 18:09
Tänkte litet så! :)
B)
Bara så lätt att klicka ... :-)
In eller ut. Demokrati.
- hawk