The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 1199 / Idag lördag Gnesta-Planket!

 

 

Sitter nu på morgonen vid fikabordet och funderar på om jag glömt något praktiskt till Gnesta-Planket....
Skyltar, anvisningar osv..?

Kommer inte på nå't just nu, och skulle det vara något, så finns det hjälp i närheten!  Vi är ju många på Gnesta-Planket i år!

Så nu skall jag plocka ihop verktyg, spik, noteringar och mina egna bilder och börja dra mig ned till Färghuset och godsmagasinet för att märka upp utställningytorna.
Och jag är inte ensam, för ensam är aldrig stark!
Affe, Krister, Micke och Mats är snart på ingång till Gnesta!

 

 

Och Kaffebaren i stationshuset är redan öppen, så vad gäller påtår, så är leget helt under kontroll!  :)

Och många fotografer kommer att vara på plats! 
I verkligheten!
Med bilder!
Det här skall bli kul! :) 

/Bengan

 

 

Inlagt 2011-07-30 07:33 | Läst 9296 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Vad roligt det verkar! Ska bli kul att se bilder ifrån planket sen, för det kommer väl? :)
Spännande begivenhet här i Gnesta. Ska bli kul att se alla bilder sen - på planket och alla som fotograferar planket och människorna runtom. Välkomna till Gnesta idag.
Räknar med en utförligare rapport från dagens aktiviteter lite senare ... eller!?
Ser fram emot ett bildreportage ... sådana som du brukar knåpa ihop :-)

# OLA
Lycka till med planket! Tyvärr kan jag inte komma och titta, men jag antar att det kommer rapporter om dagens tillställning.
/John-Erik
Man blir inspirerad. Jag skulle vilja göra något liknande här nere i Blekinge. Funderar på om jag skulle försöka få ihop något till nästa sommar. Nu är det försent.
Nils Bergqvist 2011-07-30 13:45
Det låter kul! Har du ett bra godsmagasin eller liknande byggnation, plank eller dyl, (med sidotak) i Karlskrona så skulle det vara toppen!
Jag väntar med spänning på blogg-reportagen från denna tillställning som jag tyvärr inte besöker i år heller. Men man vet aldrig, det kan ju bli tillfälle att kolla in det hela nästa år istället?
Hoppas också att Planket-bilderna hamnar här på FS, gärna som en samling, men det är kanske lite mycket begärt....? Vi är ju många som inte befinner oss i närheten av Gnesta precis. I Uppsala ska det bli Planket i slutet av augusti. Blir kul att uppleva den här typen av arrangemang!
Tusen tack Bengt för ett välorganiserat Planket. Jag hade stort utbyte av att få vara med och ställa ut. Kul att göra nya bekanskaper och se mycket god fotografi. Sommarens höjdpunkt för min del.
Vi hörs/per-erik åström